X
978008_652458761435021_1782118448_o

Prima Doamnă a României și designerul acesteia participă, în weekend, la Sibiu Fashion Days

12 și 13 iulie sunt cele 2 zile dedicate modei, care vor aduce strălucire în oraș prin evenimentul Sibiu Fashion Days.

Sibiu Fashion Days prezintă în Piața Mare a Sibiului, pentru a opta ediție, cei mai importanți designeri din România și branduri consacrate. Anul acesta participă inclusiv Prima Doamnă a țării – Carmen Iohannis, în calitate de invitat special, alături de cunoscuta creatoare de modă care semnează ținutele acesteia – Eli Laslean.

Alți 15 designeri renumiți din țară își vor prezenta colecțiile, vineri și sâmbătă, pe muzica mixată de DJ cunoscuți precum DJ Cipi Hampu, DJ Alex Zara, dar și pe muzica de saxofon asigurată de Mr. Saxi. La finalul prezentărilor de modă, Dj Project și Giulia vor încheia cea de-a opta ediție Sibiu Fashion Days printr-un concert în care vor cânta cele mai cunoscute hit-uri.

Impresionanta Piața Mare din Sibiu se va transforma în zona principală a festivalului de modă din Sibiu. Evenimentul va avea aceeași scena grandioasă, ca și anii anteriori, care va încadra și lumina fântâna arteziană și Biserica Evanghelică, dând astfel un plus semnificativ evenimentului. Accesul la eveniment este gratuit.

Programul detaliat al celor 2 zile:

Vineri, 12 iulie, de la ora 20:30 – Designeri și branduri precum: Anca Mărgineanu – CălătorIA, Urma, Nichi Cristina Nichita, Anemona Stanchi, IXXXI Jewerly, Claudia Rawlings, Eli Laslean, Minelli, Mahomed Al Dleme – Tookzik – un designer cu renume în țara noastră, care aduce tente orientale în colecțiile lui, își vor prezenta colecțiile din 2019 în impresionanta locație, pe muzica mixată de DJ Cipi Hampu & Mr. Saxi.

Vineri, după ora 24:00 are loc After Party-ul oficial al evenimentului, la Cotton Pub, unde DJ Cipi Hampu mixeaza in duet cu Mr. Saxi.

Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 20:30 – Designeri și branduri precum Nagun, Curly Boutique, Denisa Macovei – Carolina D, Lena Criveanu, Zetta, Kinga Varga si George Hojbota prezinta cele mai frumoase ținute, pe muzica mixată de DJ Alex Zara.

La finalul zilei de sâmbătă, la ora 22:00, este programat un concert ce se anunță incendiar, semnat DJ Project & Giulia.

AfisSFD2019-designeri

Sibiu Fashion Days este un eveniment care a devenit tradiție pentru orașul nostru. Muzica și culorile vibrante din prezentările de modă creează în Piața Mare o atmosferă strălucitoare, pe care o trăiesc toți cei prezenți la eveniment.” – Liliana Tempean, Organizator Sibiu Fashion Days.

Prezentator: Bianca Grip (Antreprenor Online & Trainer)
Organizator: Idea4Events
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Vasile Von Vasile

   Mai degrabă colecția ”Ținuta nepotrivită la momentul nepotrivit” cunoscută ca și ”Țața de la țară ajunsă doamnă-n Capitală”

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion ionescu

  Festivalul asta e um motiv de tocat bani publici. Faptul ca madam Iohannis participa, nu legitimează cu nimic aceasta adunare demna de caminul cultural.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  CX

  ROMANIA este republica semi-prezintentiala. Prin urmare nu exista prima doamna. Ati facut o gafa imensa, dar va place sa imprastiati stiri false.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetățean

  Cam astea sunt ocupațiile preferate ale românilor: muzica, bla, bla și dans. Pe ce se duc banii publici, iar Palatul Copiilor trebuie sa se autofinanteze. Prea se aruncă cu banii comunității în buzunarele unora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact