X
florin neag

ACTUALIZARE Consilier județean declarat incompatibil. ”Voi contesta în instanță”

Actualizare:

”Referitor la comunicatul ANI apărut astăzi în mass-media emit următorul PUNCT DE VEDERE:

Raportul Final de Evaluare emis de ANI fiind un act emis de o institutie a statului roman, voi alege să nu îl comentez.
În schimb voi aștepta comunicarea acestuia și în termenul legal, îl voi contesta în instanța de contencios administrativ în acord cu prevederile legale în vigoare”, a transmis oficial consilierul județean Florin Neag.

Știre inițială:

Consilierul județean Florin Neag a fost declarat miercuri incompatibil de către Agenția Națională de Integritate din cauza unei funcții în Mediaș.

Potrivit unui comunicat al ANI, Neag Florin, consilier judeţean de Sibiu, se află în incompatibilitate, deoarece începând cu data de 10 iunie 2017 exercită simultan această funcţie şi pe cea de director general adjunct în cadrul unei societăţi comerciale, având ca acţionar unic Consiliul Local Mediaş, în cadrul căreia a realizat venituri în valoare de 90.039 lei.

Neag a încălcat dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 şi nu a respectat dispoziţiile art. 91, alin. (3), teza 1 din acelaşi act normativ, explică ANI.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Alt Inutil

    Asta probabil e unul dintre fandositii care au ridicat masinile oamenilor parcate legal ca asa a avut el chef, acum vreo luna ?!?!
    Cam 90% dintre acesti beizadei inutili sunt incompatibili cu salariul gras venit degeaba de la bugetul local…practic cadou, pentru cei mai multi dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact