X
jurka varon

O sibiancă a lansat o colecție de ochelari de soare în Italia: VARON. De la Vasile Aaron

Diana Jurca, o sibiancă plecată de mai mulți ani în Italia, a lansat în Italia un brand de ochelari de soare, iar numele produsului l-a dat în amintirea locului copilăriei: cartierul Vasile Aaron. ”Prima linie de ochelari de soare se numește VARON. Denumirea vine de la cartierul Vasile Aaron și am pus acest nume în onoarea părinților mei, dar și în amintirea copilăriei mele”, spune Diana Jurca.

Brandul sub care a lansat această colecție este Jurka, însă în proiect este implicat și un italian. ”Jurka e un brand inovativ, ambițios, creat de mine și de Antonio Frattaruolo. Ce propunem noi este un mix de inovativ cu glamour. Materialele din care sunt fabricați ochelarii sunt top, 100% made in italy”, spune sibianca.

ef093db8-92c8-419b-96dd-facb30b4e85e

Diana Jurca a început Facultatea de Litere Istorie și Jurnalistică, specializarea jurnalism, însă nu a mai încheiat-o, pentru că și-a dat seama că nu vrea să fie ziarist. A plecat în Italia, iar aici a urmat cursurile de la Libera Accademia delle Belle Arti din Brescia, specializarea fashion-design. Între timp, s-a remarcat și în cariera muzicală, fiind mulți ani implicată în proiectele lui Gigi D’Agostino. Diana Jurca a fost vocea feminină din toate creațiile italianului. ”Îmi place să creez de la muzică, la tot ce înseamnă fashion”, spune Diana.

Partenerul din business este partener și în viață, cei doi având doi copii. ”Antonio e un informatician, se ocupă de partea managerială a brandului, de marketing. Tot Antonio este cel care se ocupă de relații cu publicul și de partea tehnică”, povestește Diana.

”Am vrea să cucerim lumea”

Diana crede 100% în acest proiect și spune că poate fi un brand care să cresc la nivel mondial. ”Am vrea să cucerim lumea, suntem super entuziaști, dar evident că trebuie să muncim mult ca să realizăm ce ne propunem. De abia acum începe jocul”, este de părere Diana.  Spune că a plecat de la ideea de a crea ochelari de soare, pentru că în Italia e nevoie din plin de așa ceva. ”Încă din universitate am fost atrasă de forme, de design, iar locuind în țara soarelui a venit inevitabil chestia de a face in primul rând ochelari. Idea de a lucra cu forme geometrice îmi place mult”.

varon2

”Mă leagă de Sibiu prieteniile”

De o posibilă întoarcere în țară, în Sibiu, în mod special, nu poate fi vorba acum. Poate în viitor. ”Mă leagă de Sibiu prieteniile care au rămas în timp. Dacă sistemul din țara mea nu o să ne pună piedică și dacă o să avem această șansă de a face ceva concret și acolo, atunci o să mă simt total împlinită, chiar dacă profesional și uman m-am format în Italia unde locuiesc din 2004”, a mai spus Diana.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciufulici

  Te doare mintea! 😂 Practic V.Aron, ca incultii picati in zona ce n-au idee cine a fost Vasile Aaron.
  Unde ai lansat fata, pă Via Salaria? Si faina inspiratie, de unde este mai multa bataie si injunghiere.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact