X
12671908_469554123242239_8233976391658708397_o

Sofrone și-a dat demisia din ALDE

Fost co-președinte ALDE Sibiu și susținut în trecut de partid pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Constantin Sofrone și-a anunțat demisia din organizație. ”Vă aduc la cunoștință că în urma ultimei ședințe a Biroului Politic Teritorial ALDE Sibiu (01.07.2019) am renunțat la orice funcție și la calitatea de membru al organizației ALDE Sibiu”, scrie Sofrone în demisie.

Conducerea organizației județene a ALDE Sibiu a fost dizolvată, alături de alte 36 de filiale județene, în urma unei decizii a președintelui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele ALDE a anunțat astăzi că filialele ALDE cu rezultate slabe la alegerile europarlamentare din 26 mai vor fi sancţionate, în condiţiile în care partidul nu a reuşit să treacă pragul electoral necesar pentru a obţine un mandat în legislativul european.

Din conducerea ALDE Sibiu nu a mai rămas în funcție decât președintele. ”Avem șapte zile la dispoziție pentru a numi un alt Birou Județean. Decizia de la București a fost să rămână doar președintele în funcție, acesta urmând să aleagă un alt Birou Județean. Nu am făcut încă o analiză cu privire la persoanele care vor face parte din viitorul Birou, urmează în următoarele zile. Decizia propusă este să venim cu alții, adică o înlocuire totală”, a declarat ieri, președintele organizației ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  E total gresit. Nu si-a dat demisia, a fost dat afara ieri cand 36 de filiale au fost dizolvate la nivel de tara asa ca infomati-va mai bine va rog.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Biciclistul

   Mai bine se duce în PCR fostul comunist..nu a pierdut nimic alde mai trebuiesc sa fie dați afară dinastia ca el sa treacă măcar la 4% hahaha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact