X
var arbitru

Noul sezon al Ligii 1 vine cu sistem VAR. Birț: O idee foarte bună!

Liga Profesionistă de Fostbal a anunțat că pe parcursul noului sezon al Ligii 1 urmează să fie implementat sistemul video arbitraj.

Anunțul a fost făcut într-o conferinţă de presă de Orlando Nicoară, directorul general al EAD Interactive, deţinătorul drepturilor TV pentru primul eşalon al fotbalului românesc, citat News.ro.
“Vom încerca să avem implementat arbitrajul video din play-off-ul acestui sezon şi din sezonul viitor să-l împlementăm la toate meciurile. Face parte din producţia meciurilor de Liga I, producţie care trebuie să respecte anumite standarde, să fie respectate cerinţele pentru arbitrajul video”, a declarat Nicoară.
Vestea a fost foarte bine primită la Sibiu, președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, declarând pentru Turnul Sfatului că pe parcursul sezonului trecut au fost multe faze discutabile de arbitraj, care au văduvit echipa noastră de puncte prețioase. Cel mai lese exemplu este penatyul dictat împotriva FC Hermannstadt în meciul cu Universitatea craiova.
”Mi se pare o idee foarte bună și așteptăm să vedem cerințele tehnice pentru a putea pregăti tot ce este nevoie. Nu cred că o să fie probleme din acest punct de vedere. Eu cred că s-a văzut și la Campionatul European de tineret câte faze neclare au fost și cât a avut de câștigat echipa noastră în urma utilizării sistemului VAR”, a declarat Teodor Birț.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Eu, sibianul

    Sustin din toate puterile echipa locala, dar sa-si vada ei de saraciile lor (acum aud ca au litigiu pe la FIFA cu un fost jucator, apoi e treaba cu stadionul, etc…) si apoi om vedea si cum o fi cu var-ul (o fi stins, nu o fi…)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact