Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Accident teribil din cauza unui căruțaș inconștient: Doi copii sunt grav răniți

Accident teribil din cauza unui căruțaș inconștient: Doi copii sunt grav răniți

Un accident grav s-a produs în urmă cu scurt timp pe DN14, între Hoghilag și Valchid. În urma incidentului au rezultat mai multe victime, dintre care și doi copii răniți grav.  

Actualizare. Un cal a decedat, transmite IPJ Sibiu.

Știre inițială. Potrivit polițiștilor sibieni, accidentul s-ar fi produs din cauza unui bărbat care conducea o căruță nesemnalizată. Căruța a fost lovită din spate de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani, singur în mașină.

ISU Sibiu a intervenit cu trei echipaje. Din primele informații sunt implicați 2 adulți și 3 copiii, dintre care 1 adult si 2 copii sunt inconștienți. Momentan se acordă îngrijiri medicale victimelor, intervenția fiind în dinamică, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu. S-au solicitat în sprijin 2 ambulanțe SAJ și 2 ambulanțe Smurd Sighișoara.

Știrea se actualizează.

WhatsApp Image 2019-07-12 at 10.34.58 PM

WhatsApp Image 2019-07-12 at 10.34.59 PM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4164

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus