X
criminalistica banda nu treceti politia exercitiu politie (74)

Bărbat spânzurat în localitatea Brateiu, găsit chiar de fiul său

Un bărbat de 69 de ani a fost găsit spânzurat astăzi într-o anexă a gospodăriei sale. Potrivit salvatorilor ajunși la fața locului, cel care l-a găsit ar fi fost chiar fiul său.

Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu a fost solicitat să intervină cu un echipaj în localitatea Brateiu, pentru o persoană spânzurată. La sosirea echipajului, salvatorii au găsit un bărbat decedat prin asfixiere, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu. Cablul electric cu care s-a spânzurat ar fi fost tăiat de fiul bărbatului, care spune că victima nu ar mai fi fost văzută de aseară, arată sursa citată. Bărbatul ar fi murit în urmă cu câteva zile.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a survenit decesul, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. În prezent nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni.

Surse neoficiale spun că bărbatul ar fi decis să își ia viața din cauza unor probleme în familie.

 

Foto: arhiva TS

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact