X
enache fc hermannstadt

Costel Enache, înaintea debutului pe banca FC Hermannstadt: Nu sunt magician

Cu 3 zile înaintea meciului cu vicecampioana FCSB, noul antrenor al echipei sibiene, Costel Enache, a fost prezentat oficial, alături de ceilalți componenți ai staff-ului tehnic.

Enache va colabora la FC Hermannstadt cu doi dintre cei cu care a lucrat și în sezonul precedent, la Astra Giurgiu, „secundul” Cătălin Munteanu și preparatorul fizic Alessandro Cittadino. Din staff-ul tehnic vor mai face parte Eugen Beza, Iulian Popa și antrenorul cu portarii, Florin Berța.

„Antrenorul care a fost în campionatul trecut (n.a. Vasile Miriuță) a plecat, și-a găsit altă echipă, iar atunci am fost nevoiți să căutăm antrenor foarte repede. Din fericire pentru noi, primul telefon pe care l-am dat a fost cel câștigător. Este Costel Enache, antrenorul pe care l-am dorit foarte mult, pe care eu l-am dorit și când eram la CFR. Nu numai eu, ci toți cei din club suntem fericiți că am reușit să semnăm contractul și să colaborăm. (…) Costel Enache a acceptat din prima, ceea ce m-a bucurat. Întotdeauna când cineva vine la un club de fotbal cu plăcere, cu inima deschisă și consideră că vine la bine, atunci și șansele să apară rezultate bune sunt asigurate. I-am dat telefon astăzi și a doua zi ne-am și înțeles asupra contractului. Cred că a durat 5 minute, iar după încă o zi, a fost la Sibiu”, a declarat directorul executiv al clubului FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan.

„Trebuie și eu să fac sublinieri rapide și foarte, foarte profunde. Nu cred că eu pot fi o garanție pentru un sezon extraordinar. Nu sunt magician, nu pot face lucrurile să înflorească peste noapte, sunt un om care crede în continuitate și în fotbal ca un proces. Vorbind de un proces, o să avem nevoie de timp. Cred în continuare că o cheie a succesului acestei echipe sunt oamenii din jur, oameni profesioniști și devotați. Clubul s-a dezvoltat ca un Făt Frumos în 4 ani. De unde nu îl știa nimeni, a ajuns în elita fotbalului românesc. N-ar trebui să fim naivi și să credem că vom progresa în același ritm, sub nicio formă nu se poate acum. Avem adversari bine pregătiți, adversari puternici din toate punctele de vedere. E foarte important să înțelegem că trebuie să facem pași, dar acești pași să fie siguri. Pentru ce s-a făcut anul trecut, cu toții suntem oarecum datori, pentru că e și șansa noastră de a rămâne în fotbal la un asemenea nivel. De asemenea, trebuie să felicităm oamenii care au făcut o performanță și să încercăm, împreună, să îmbunătățim lucrurile, normal și treptat”, a afirmat noul antrenor al echipei sibiene, Costel Enache.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact