X
corina bokor primar interimar (5)

Fără casă, dar cu datorii. Primarul interimar al Sibiului și-a luat un nou credit

Corina Bokor, reprezentantă a FDGR în Consiliul local Sibiu, a preluat atibuțiile de primar pe data de 5 iulie, după ce Astrid Fodor a fost suspendată din fucție de către prefect. Potrivit ultimelor sale declarații de avere, Bokor nu are niciun fel de proprietăți sau conturi în bancă, în ultimii ani menționând doar datorii la bancă.

Corina Bokor a fost aleasă consilier local al Sibiului în anul 2012. În prima sa declarație de avere aceasta declara un apartament, pe care l-a cumpărat în anul 2004 și care imobilul era menționat ca bun comun al familiei, dar și un credit, contractat în anul 2007, în valoare de 350.000 lei. Banii au fost rambursați în următorii 10 ani. În 2014, declarația de avere era completată la aceleași rubrici, având venituri salariale ca și consilier, dar și în calitate de referent la FDGR.

La sfârșitul anului 2014 Corina Bokor devine consilier local cu atribuții de viceprimar, luându-i astfel locul lui Astrid Fodor, care a fost aleasă viceprimar cu atribuții de primar, în urma demisiei lui Klaus Iohannis, ales președinte al României. În declarația de avere din mai 2015, menționează că a vândut apartamentul la licitație.

În 2016 devine viceprimar cu mandat întreg, iar în declarația din acel an Bokor declară doar venituri din salarii, ale sale, soțului și fiului – peste 62.000 de lei în total. Următoarele declarații de avere ale Corinei Bokor, depuse în 2017, 2018 și 2019, sunt aproape la fel de albe: veniturile obținute din salariul de viceprimar au crescut de la 48.780 lei la 129.601 lei, fiind singurele schimbări.

În ultima sa declarație Corina Bokor mai menționează că în anul 2018 a luat un nou credit – de 90.000 de lei, cu perioada scadentă 2023. Pe lângă salariul de viceprimar, Corina Bokor mai declară și venitul soțului, sumă hașurată în declarație și alocația fiului minor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

12 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Un Sibian

   Hahaahaa Când au case, lumea sare ”ha, uite ce de case are, sigur a furat” :)) când însă nu are, o dăm în cealaltă extremă. Românului nu-i convine nimic, indiferent de situație :))

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Un alt sibian

    Nu e vorba ca romanului nu ii convine nimic. Nu ti se pare ceva putred la mijloc? Imprumuta 350.000 lei de la banca pe vremea cand nici macar nu era consilier local si i-a returnat in 10 ani… ce salar trebuie sa ai ca sa restitui o asemenea suma? Șmecherii si iar șmecherii asa cum se procedeaza la noi. Nemultumirea mi se pare fireasca.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Primăria fura în cârdășie cu bișnițarii?

     Da nu ți se pare ceva putred la mijloc ca primăria mai tine piețele din Sibiu,în condițiile în care sunt aceleași produse străine ca și în supermarket? Și la suprapret? Oare primăria ne fura în rand cu bișnițarii, adică împart banii?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu

   Ia verificati-în si rudele de gradul 1. Mai știți primarul din Iași al cărui copil de 5 ani avea puse pe numele lui casa de sute de mii de euro…Donați de la Mătușa Tamara ?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Corifeii presei locale

  1. creditul de 350.000 de lei apare stins prin transfer, nu rambursat
  2. venitul hasurat nu apare la rubrica sot/sotie si oricum e putin probabil ca sotul doamnei sa se numeasca Ariana, nu?

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bravo!

  Daca aveti curiozitatea sa consultati declaratiile publicate pe site ul primariei, o sa aflati ca venitul hasurat e al fiicei doambei Bokor.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact