X
barna Echert USR (8)

USR-iștii sibieni sunt siguri pe candidatul lor la prezidențiale: “are cele mai mari șanse“

Din cele 500 de voturi în urma cărora va fi desemnat candidatul USR pentru Președinția României, 12 aparțin organizației de la Sibiu. Al cărei președinte este sigur de rezultatul votului programat în cursul zilei de sâmbătă.

Cei 12 delegați ai organizației județene a USR Sibiu la Congresul în urma căruia va fi decis candidatul partidului la alegerile prezidențiale de la finele acestui an nu au un mandat comun. Însă, potrivit lui Adrian Echert (foto dreapta), președintele USR Sibiu, majoritatea și-au anunțat în fața organizației județene intenția de vot, Dan Barna (foto stânga, deputat de Sibiu și, totodată, președinte al USR la nivel național) fiind favoritul. “Dan Barna are cele mai mari șanse“, concluzionează Adrian Echert.
În acest context, congresul programat la București, sâmbătă 13 aprilie, pare mai mult o formalitate în chestiunea desemnării celui care va fi contracandidat al lui Klaus Iohannis pentru președinția țării. “Vom discuta și despre modificarea statutului partidului. Sunt 51 de propuneri de modificare, iar cea mai importantă este cea inițiată de președintele partidului, Dan Barna, pentru alegerea președintelui partidului prin votul universal, on-line, al tuturor membrilor de partid“, declară Adrian Echert.

Votul universal on-line în interiorul USR este o modalitate deja utilizată în mai multe rânduri, inclusiv în desemnarea candidaților pentru alegerile europarlamentare.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  HOP

  pina ieri niste necunoscuti,datorita faptului ca nu va stie nimeni….ati facut un scor bun,acum vreti si presedintia ,f. bine da voi ….ce ati facut in afara de declaratii (ambigue),? ce veti face nu am curaj sa intreb …o dati cu Barna /Presedinte cu Ciolos/premier,si voi nu aveti nici macar un amarit de program de guvernare,toate-s facute in tara asta pe genunchi,Ciolos n-a facut NIMIC,ca premier(un fost Presedinte declara ca-i un oportunist ),voi ?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  civis

  cu tot respectul, am citit si statutul si programul politic, mai nou si cele 10 prioritati (dintre care , cel putin cele de la numerele 7, 9 si 10 sunt chiar hazlii!) ale usr-ului si am oftat luuung… nu doar ca nu-i nimic nou, nu doar ca pare un proiect o.n.g. -ist, dar nu este elucidat in nici un fel cum vor obtine domnii acestia fondurile si prin care mijloace legislative vor lucra pentru anumite initiative, cele care ar fi “lovite“ cat de cat de “susceptibilitatea viabilitati“i (vezi “fondul de dezvoltare“)! de fapt, acesti domni nu fac decat sa reitereze atitudinea antecesorilor lor, adica, “numai noi putem sterge raul comis de cei dinainte, momentan psd“! haideti, oameni buni, ati castigat un capital miraculos, puneti-va pe treaba, ce drq! demonstrati ca meritati, altfel, in cativa ani nici amintirea nu va mai ramane din voi! apropo, cat a fost premier, ciolos nu m-a convins de loc, nu vad cu ce m-ar uimi in continuare…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Lex

  DIn pacate USR-ul isi arata …autosuficienta copilareasca. Un stat e un sistem politic, cu reguli, cu nevoi, in primul rand, de care trebuie tinut cont in primul rand. Nu tarlaua unor anonimi aciuiti intr-o grupare politica, ce se viseaza atotstiutori. E periiculos sa intram cu totul pe mana lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact