Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FCSB – Hermannstadt 4-3. Sibiu upgrade

FCSB – Hermannstadt 4-3. Sibiu upgrade

Actualizare

Repriza a doua a început cum nu se poate mai prost pentru sibieni: gol FCSB! A marcat Man după o fază rapidă de atac a bucureștenilor, semnalând încă o dată problemele grave pe care le au sibienii în centrul apărării. Hermannstadt a reacționat rapid și a marcat din nou. Gol marcat de Dandea în minutul 57. Bucureștenii au marcat din nou prin Nedelcu, în minutul 81. Ultimul gol al partidei fiind înscris în minutele de prelungire ale meciului, după o lovitură de la 11 metri.

Impresia generală se păstrează aceeași de la pauză: Hermannstadt arată mai bine decât sezonul trecut, însă mai are de acoperit câteva ”gropi”. Popovici și sincronizarea din centru apărării sunt marile probleme pe care antrenorul Costel Enache trebuie să le rezolve urgent.

Etapa viitoare, vineri de la ora 18, Sibiul va avea primul meci ”acasă”. Vor juca la fel ca și anu trecut tot în deplasare, pe stadionul Municipal urmând să se reabiliteze terenul de joc.

Știrea inițială:

FC Hermannstadt arată mult mai bine decât echipa care rămânea la limita limitei în prima ligă de fotbal. Deși au fost conduși cu 2-0 din minutul 30, sibienii au arătat un prim sfert de oră foarte bun, dominând chiar echipa gazdă în acea perioadă de timp. Două greșeli ale lui Popovici și Luchin au șters impresia bună a începutului bun de meci. La primul gol, Popovici îl lasă liber pe Roman, care pe lângă Luchin, total absent în joc, îi pasează lui Coman, care înscrie din preajma careului mic. La golul doi, marcat de Hora, același Luchin îl lasă liber pe Hora care beneficiază de o pasă perfectă de la Coman.

După cele două goluri, sibienii au părut debusolați, lăsându-i pe bucureșteni să-și facă jocul. În ultimele 10 minute ale reprizei jucătorii lui Hermannstadt încep să joace la fel ca în primele minute, pasează și în prelungirile meciului, Tsoumou marchează cu un șut puternic din interiorul careului, după o centrare a lui Caiado.

Statisticile primei reprize arată o echipă sibiană egală cu FCSB. Posesia a fost de 51% în favoarea bucureștenilor, șuturile pe poartă: 3-3, intervențiile portarilor: 2-1, atacuri periculoase: 24 – 40 în favoarea sibienilor.

 

 

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Belu, Cristea, Planic, Bălașa - Filip, Vână, Roman - Tănase, I. Hora, Coman

Rezerve: Bălgrădean - Nedelcu, Dumitru, Popescu, Perianu, Oaidă, Man

Antrenor: Bogdan Andone

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, Dandea, Luchin, Popovici - Dumitriu, Cordea, Dâlbea, Caiado - Tsoumou, Sîntean

Rezerve: Novo - Tătar, Stoica, Petrescu, Yazalde, Debeljuh, Buzan

Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) // Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj), Mihai Marica (Bistrița)

Stadion: „Nicolae Dobrin” - Trivale (Piteşti)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Valjan jan

Acum 4 ani

Este binisor dar de ce stau uni pe banca iar Luchin este absent .....Stoica si Tatar Peste Luchin si Popovici
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus