Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Carmen Dan a demisionat: "PSD a cedat în fața lui Iohannis"

Carmen Dan a demisionat:

Ministrul Afacerilor de Interne, Carmen Dan, a anunţat astăzi că demisionează din funcţia de ministru de Interne. "Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică", a spus Carmen Dan, citat de Digi24.ro. Întrebată dacă PSD a cedat în faţa lui Klaus Iohannis care a cerut schimbarea sa, Carmen Dan a răspuns: "Cred că da".

Ministrul de interne, Carmen Dan, refuză să-și dea demisia, considerând că acest gest este nejustificat. Ministrul a prezentat într-o declarație de presă, miercuri seara, argumente prin care neagă orice responsabilitate pentru organizarea defectuoasă a votului la alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pe justiție.

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia ministrului încă de la sfârșitul lunii mai, în urma votului de la alegerile pentru Parlamentul European. „O demisie o voi depune numai atunci când partidul mi-o va cere. Am discutat cu doamna prim-ministru și mă simt nevoită să dezamăgesc: nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat”, a declarat atunci Carmen Dan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Frank

Acum 4 ani

PSD a cedat in fata datoriilor externe pe care le-a facut de cand a venit la guvernare, iar acum vrea sa se spele pe maini, schimband cativa papusari cu altii. Nu a cedat, a pierdut ! Sunt undeva la sub 20%, au bagat Romania in alte datorii, au mintit pensionarii, au gazat tinerii, au interzis oamenilor sa voteze, iar acum vor sa se ascunda sub aceasta asa numita remaniere... sa dispara pur si simplu fara sa plateasca. Carmen Dan trebuie sa fie judecata pentru toate astea, la fel ca si Dragnea, Melescanu, Vlacov sau pacaliciul ala de Teodorovici....care ne-a bagat in datorii mai rau decat a facut-o Basescu la FMi, in anii de criza ! Astia au facut-o pentru ca n-au mai avut ce fura, deci ne-au furat din viitor iar acum se fac mici mici si vor sa fuga !!! Asta se intampla de fapt.... ei o numesc remaniere, reinventare, etc.
Raspunde

adi

Acum 4 ani

Factura la gazele furnizate in 10 august, cand o platiti??? "Duoamna Carmen Gaz"...
Raspunde

Dracu

Acum 4 ani

Pai asta e politica psd de-o viata. O insiruire de incompetenta, nepasare si prostie.
Raspunde

HOP

Acum 4 ani

sper ca justitia (daca mai avem asa ceva?!) o va intreba pe cucoana asta ce a facut in postu pe care l-a ocupat !
Raspunde

///l

Acum 4 ani

Voi care va bucurati, va bucurati degeaba! sa vedeti ce va asteapta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus