Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

OBOR FEST: ediție record în 2019 | Galerie foto

OBOR FEST: ediție record în 2019 | Galerie foto

Obor Fest, cel mai mare parc de distracții din Transilvania, a adus în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru patru zile de eveniment.

Ediția din 2019 a OBOR FEST a fost una record ca număr de participanți. Pe parcursul celor 4 zile de eveniment aproape 60.000 de persoane au trecut pragul parcului de distracție, dornici de distracție și adrenalină.

Pentru ziua de joi, organizatorii au pregătit o promoție specială, astfel vizitatorii au putut să se dea pe orice tiribombă cu doar 5 lei.

obor fest (4)

Pe scena de la Obor Fest au urcat, ca în fiecare an, atât artiști de muzică ușoară cât și artiști de muzică populară astfel: vineri LINO GOLDEN, sâmbătă DORIAN POPA iar duminică ANDREEA VULCU, RĂZVAN NĂSTĂSESCU, TRAIAN STOIȚĂ, OANA TOMOIOAGĂ, ADRIANA și MARIANA ANGHEL precum si Ansamblul Folcloric CEATA JUNILOR din Sibiu.

obor fest (1)

Obor Fest, distracție, adrenalină, creativitate, energie, bucurie!

Eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu!

obor fest (5) obor fest (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 4 ani

Tiribombă ce-i, ringhispil?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus