Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Român în rolul lui Viktor Orban în filmul despre viața lui Merkel

Român în rolul lui Viktor Orban în filmul despre viața lui Merkel

The Hollywood Reporter anunță distribuția filmului „Merkel”, lungmetraj despre momentele care au condus la decizia Angelei Merkel de a deschide granițele în timpul războiului civil din Siria. În rolul lui Viktor Orban este românul Radu Bânzaru. Lungmetrajul „Merkel”, este un film bazat pe cartea, „Die Getriebenen/ The Driven”,a jurnalistului german Robin Alexander. Acesta prezintă momentele care au macat una dintre cele mai importante decizi din viața cancelarului german, Angela Merkel.

angela merkel Rolul principal va fi interpretat de Imogen Kogge, actrița de teatru de origine germană, potrivit The Hollywood Reporter. În distribuție sunt actorii Josef Bierbichler, Timo Dierkes și actorul român Radu Bânzaru, care îl va interpreta pe Viktor Orban.

Radu Bânzaru, în vârstă de 51 de ani, a jucat în filme precum „The Whistleblower” în anul 2010, „Triunghiul morții” în 1999, film de Sergiu Nicolaescu și „Proiecte de trecut” în 2018, împreună cuToma Cuzin. Apre și în seriale de televiziune ca „Space Race”, serial documentar produs de BBC sau „Cu un pas înainte”.
Filmul urmărește momentul în care milioane de persoane care fugeau de războiul civil din Siria au început să invadeze Europa, cancelarul german, celebră pentru abordarea atentă și analitică în ceea ce privește politica, a luat o decizie surprinzătoare - poate unică în ceea ce privește liderii vestici, aceea de a deschide granițele. Deși a fost lăudată pentru latura morală a deciziei luate în vreme de criză, Merkel a fost afectată din punct de vedere politic. Mai mult, decizia ei a dus la întărirea influenței extremei dreapta în Germania. În vârstă de 64 de ani, Angela Merkel este cancelar al Germaniei din 2005. Este considerată una dintre cele mai puternice femei din lume.

sursa foto principal: Gazeta Sporturilor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Dante

Acum 4 ani

Ar trebui sa i se faca un proces public pentru distrugerea Europei, aacestei exponente a globalismului mondial, de o gretosenie iesita din comun.... nu un film ! Dupa ce a adus milioane de imigranti musulmani in Europa, semanand viitoare conflicte si subminand populatia europei care trebuie sa munceasca pentru a-i plati pe acei indivizi in mare parte primitivi si a-i lasa sa se inmulteasca fara limite.... i se face un film ?! Probabil e un film de propaganda unde vor sa induca mila fata de acei indivizi pentru a ne mai prosti pe toti sa mai acceptam cateva milioane, pentru a disparea mai repede...noi, europenii. Femeia asta ar trebui judecata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus