X
dancila

Viorica Dăncilă, așteptată la Sibiu. Alegeri în PSD

Premierul Viorica Dăncilă este invitată sâmbătă în Sibiu, pentru a participa la alegerile organizate în cadrul organizației județene a PSD. ”Doamna Dăncilă a fost invitată la eveniment, dar nu avem încă o confirmare oficială. Da, alegerile sunt programate pentru sâmbătă, însă la această oră încă nu avem confirmată ora și nici locul de desfășurare al evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Sibiu, Margareta Lupu.

Alegerile în PSD Sibiu, poveste lungă

Noii lideri ai PSD au decis la începutul lunii iunie să continue procesul de alegeri în cadrul organizațiilor unde există o conducere interimară, Sibiul aflându-se în această situație.

Alegerile de aici erau programate ultima dată la mijlocul lunii martie, dar au fost amânate după ce la data fixată, președintele de atunci al partidului, Liviu Dragnea, nu a putut ajunge în oraș, din cauza problemelor de sănătate. Dragnea a fost internat în spital atunci, acuzând dureri în zona spatelui.

Bogdan Trif este președinte interimar al PSD Sibiu din aprilie 2017. Până să preia el conducerea organizația era condusă de Ovidiu Sitterli, acesta demisionând invocând motive personale. Ultimul președinte ales al organizației a fost Ioan Cindrea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact