X
PSD (2)

Alegerile PSD Sibiu, la ”Veneția”

Alegerile pentru noua conducere a organizației județene a PSD se vor organiza sâmbătă, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Sala rezervată de social-democrați este cea de la etaj, denumită ”Veneția”. Ora evenimentului încă nu a fost definitivată, însă cu siguranță va fi după 16. Sala în care se va desfășura evenimentul are o capacitate maximă de 250 de locuri. Social-democrații vor avea astăzi, de la ora 16, o ședință restrânsă, în care vor discuta detaliile organizatorice.

E așteptată și Dăncilă

La alegerile organizației este așteptată să participe și Viorica Dăncilă, cea care ocupă acum funcția de președinte al partidului. Presa centrală a anunțat astăzi că în acest week-end ea se va afla în mai multe județe din Transilvania. Premierul Viorica Dăncilă este așteptată, pe lângă Sibiu, în Bistrița, Mureș și Harghita.

Singuri acasă 2

Delegații din județ, care vor ajunge mai repede la eveniment, își pot petrece timpul la cinematograful care funcționează în aceeași clădire. De la ora 13 va rula ”The Secret Life of Pets 2”  (Singuri acasă 2), un film dublat în limba română și 3D, iar de la ora 15 va rula ”Toy Story 4”   (Povestea jucăriilor 4), tot un film pentru copii, dublat în română și 3D.

De la ora 13, în foaierul și la subsolul clădirii se vor desfășura evenimente din cadrul Sibiu Feeric Fashion Week.

patequilux

prezentare”Pat Equilux”. Foto: Instagram

La ora 13, în subsolul Centrului Cultural va fi o prezentare de modă din colecția brandului ”Pat Equilux”. Există însă posibilitatea ca și alte evenimente din cadrul Feeric Fashion Week, care conform programului evenimentului se vor desfășura sâmbătă, să fie mutate aici, în cazul în care va ploua.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  a/cine-i pupaza aia goala?
  b/vine la sedinta si IBOLYA-ibike(veorica in ungureste-,da barna cu legaturi fino ugriuce trebuia sa stie)
  si la mai mare si succesuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact