Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Alegerile PSD Sibiu, la ”Veneția”

Alegerile PSD Sibiu, la ”Veneția”

Alegerile pentru noua conducere a organizației județene a PSD se vor organiza sâmbătă, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Sala rezervată de social-democrați este cea de la etaj, denumită ”Veneția”. Ora evenimentului încă nu a fost definitivată, însă cu siguranță va fi după 16. Sala în care se va desfășura evenimentul are o capacitate maximă de 250 de locuri. Social-democrații vor avea astăzi, de la ora 16, o ședință restrânsă, în care vor discuta detaliile organizatorice.

E așteptată și Dăncilă

La alegerile organizației este așteptată să participe și Viorica Dăncilă, cea care ocupă acum funcția de președinte al partidului. Presa centrală a anunțat astăzi că în acest week-end ea se va afla în mai multe județe din Transilvania. Premierul Viorica Dăncilă este așteptată, pe lângă Sibiu, în Bistrița, Mureș și Harghita.

Singuri acasă 2

Delegații din județ, care vor ajunge mai repede la eveniment, își pot petrece timpul la cinematograful care funcționează în aceeași clădire. De la ora 13 va rula ”The Secret Life of Pets 2”  (Singuri acasă 2), un film dublat în limba română și 3D, iar de la ora 15 va rula ”Toy Story 4”   (Povestea jucăriilor 4), tot un film pentru copii, dublat în română și 3D.

De la ora 13, în foaierul și la subsolul clădirii se vor desfășura evenimente din cadrul Sibiu Feeric Fashion Week.

patequilux

prezentare”Pat Equilux”. Foto: Instagram

La ora 13, în subsolul Centrului Cultural va fi o prezentare de modă din colecția brandului ”Pat Equilux”. Există însă posibilitatea ca și alte evenimente din cadrul Feeric Fashion Week, care conform programului evenimentului se vor desfășura sâmbătă, să fie mutate aici, în cazul în care va ploua.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 4 ani

a/cine-i pupaza aia goala? b/vine la sedinta si IBOLYA-ibike(veorica in ungureste-,da barna cu legaturi fino ugriuce trebuia sa stie) si la mai mare si succesuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Observator popular

Acum 4 ani

psd la lada de gunoi a istoriei! Sibieni, mobilizați-vă și haideți să o primim cum se cuvine pe servitoarea pușcăriașului Dragnea!!! NU are ce căuta la Sibiu!!!
Raspunde

Observator popular

Acum 4 ani

Premierul Viorica Dancila, a fost huiduita astăzi la Turnu Severin! Vezi pe saitul realitatea.net !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus