X

Scandalul continuă la FC Hermannstadt: Fotbalistul violent spune că el a fost lovit primul

Fotbalistul Filip Jazvic, acuzat ieri de conducerea FC Hermannstadt că a lovit un oficial al clubului sibian, spune că el a fost cel atacat.

Directorul executiv al FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a anunțat marți seara că tot scandalul a pornit de la jucătorul croat, care tocmai fusese anunțat că i se va rezilia contractul. În replică, Filip Jazvic a spus că tot scandalul a pornit de la directorul sportiv al celor de la Hermannstadt.

Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine.

Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el (n.r. – Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine și eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat Filip Jazvic pentru Gazeta Sporturilor.

Răzvan Zamfir are însă o altă versiune.

”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Și acum, când vorbesc cu dumneavoastră, nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum.

I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, mâine depun plângerea penală”, a declarat astăzi Răzvan Zamfir, la emisiunea TV Digi Sport Special.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că până la ora prânzului nu fusese depusă nicio plângere legată de acest scandal.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Putregai mare în fotbalul sibian

  Pe fotbalistul croat nu-l cunosc, însă pe Marius Lungu, Birț, Mureșan…o, da…. toți cu caractere josnice…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu, sibianul

   Cred ca asta este, in general, fauna din fotbalul romanesc… din pacate, cred ca vor mai fi probleme (cica Bruno, fostul fotbalist al lui FCH, are dosare depuse la FIFA si FRF, probabil si el a plecat neplatit)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact