X
SEDIU POMPIERI mirror 170519 Picture # 3

Șelimbăr va avea SMURD, pompieri și descarcerare

Consiliul Local Șelimbăr va avea în dezbatere în ședința din 26 iulie proiectul de hotărâre prin care se propune înființarea unei unități a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aici vor funcționa echipaje SMURD, de pompieri și descarcerare. Înființarea acestei subunități are ca scop principal reducerea timpului de răspuns și creşterea mobilităţii echipajelor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă în comuna Șelimbăr, dar și localitățile adiacente, anunță site-ul Primăriei Șelimbăr. ”Subunitatea va fi dotată cu ambulanță SMURD autospeciale de stins incendii, precum și echipamente pentru intervenții de descarcerare. Este un proiect extrem de important pentru comunitate. În multe situații câteva secunde contează enorm. Noi vom economisi câteva minute cu această unitate pe care Șelimbărul o va construi”, a declarat primarul comunei Marius Grecu.

SEDIU POMPIERI mirror 170519 Picture # 2

Conform proiectului, administrația locală își asumă construcția efectivă a clădirilor și anexelor, dotarea lor și plata ulterioară a utilităților. În rest, totul va fi achitat de către structura județeană.

Sediul se va construi pe strada Podului, la intrarea dinspre strada Mihai Viteazu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  filip

  Mai bine ar permanentiza serviciul de Politie comunitara. Mai exact, când le-am scris sa faca ceva pentru a stopa ghertoii care in fiecare seara fac din parcarea de la Kaufland pista de drifturi si liniute (incalcand deci Legea 61/1991) , mi-au raspuns ca serviciul de Politie Comunitara are nu are program in orele când se produc faptele semnalate!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  aling

  Nu vor sa functioneze pe timp de noapte, pentru a evita rezolvarea problemelor de ordine publica. De mai bine de 1 an de zile, politia locala functioneaza cu program redus. Asta poate insemna favorizarea infractorilor de scara mica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact