X
stefanuta discurs

Sibiul, amintit de Nicu Ștefănuță la primul discurs în PE. Admonestat de Maria Grapini

Sibianul Nicu Ștefănuță a avut astăzi primul său discurs în Parlamentul European și a amintit de oraș și de protestul organizat aici de comunitatea ”Vă Vedem”. A fost însă contrat pe pagina de Facebook de către europarlamentarul Maria Grapini, fiind acuzat de trădare. ”Cetățenii orașului meu Sibiu protestează de 583 de zile pe stradă. Protestatarii le spun guvernanților <<vrem justiție, nu vrem corupție>>­­­. Acești oameni, precum alții ca ei din toată Europa ne-au trimis pe noi aici. Pentru ei trebuie să apărăm statul de drept. Tot în Sibiu, în 9 mai, liderii acestei Uniuni Europene au spus foarte clar că trebuie să apărăm cu toate mijloacele statul de drept și democrația în Europa. De aceea, aștept de la președinția finlandeză să ducă mai departe dosarul bugetar în privința statului de drept și să inițieze mecanismului MCV-ului european. În același timp, nu trebuie uitat că acest proces nu trebuie să se întâmple într-un vid democratic, nu uitați de rolul Parlamentului European aici și de rolul Curții de Justiție. Domnilor, fără stat de drept nu există justiție. Fără justiție nu există mediu curat, fără justiție nu există sănătate publică, fără justiție nu există Europa unită. Vreau să vă mulțumesc și pentru compensarea dioxidului de carbon pe care v-ați angajat să o faceți în calitate de președinte”, a spus europarlamentarul USR.

Reacția a venit imediat din partea unui alt europarlamentar român: Maria Grapini (PSD): ”Alt iubitor de România. Subiectul în dezbatere era Președinția Finlandei, dar el și-a spus poezia! Echipa Cioloș e pregătită de trădare!”, a scris Grapini.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  Cine naiba se crede acest Nicu…o fi sibian dar nu si ardelean.Asa zișii ” demonstranți ” nu reprezintă Sibiul și nici sibienii adevărați. Sunt adunați ca da nu spun adunături de prin țară care au caracter de neam de sluga si excelează prin analfabetism juridic si functional.Sper să scăpăm de ei , sunt gloata rușinii. Nu au demnitatea ardeleanului .

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  B.Utoru

  Orice aspect politico-administrativ din România de azi ține de prisma prin care privești situația. Dacă ești „de-al coaliției de guvernare” sau „de-al opoziției”. Nici unii n-au dreptate completă, fiecare își urmărește propriul interes. Drăgniștii sunt hoții din interior, iar Iohanisto-cioloșiștii sunt uneltele hoților din străinătate. Dar pe români cine-i apără?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  Grapini este un europarlamentar care nu avea ce sa caute acolo. Este o tradatoare si o comunista cu idealuri rusofone care nu ne reprezinta pe noi ca tara si popor doar interesele PSD si ale clicii lor. Este o rusine la adresa noastra a celor care nu am votat cu ciuma rosie PSD

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MILITARU GHEORGHE

  Este atat de p…..a femeia asta incat nici nu mai trebuie promovata pri amintirea numelui ei!. Locul ei este in serialul LAS FIERBINTI si nu in Parlamentul European.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  EUrabia

  Ar face bine sa nu mai aminteasca de Sibiu. E periculos sa ne facem publicitate in UE condusa de scelerati neo liberali globalisti.
  Poate le vine vreo idee sa trimita niste unitati de productie cu muncitori din tari arabe sau India, prin Sibiu… pe sistem globalist, acuzandu-ne ca noi nu vrem sa muncim.
  Acelasi sistem folosit si in vest.. de fapt am impresia ca au facut-o deja, dar la o scara mica, unele firme “germane”.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2cents

  Discurs tipic de politician fripturist, plin de truisme si tinichele care nu aveau legatura cu subiectul dezbaterii, dar care cumva ar fi trebuit sa traga ceva spuza pe turta lor. Caragiale i-a vazut foarte bine pe acesti politicieni de tinichea, de care nu ducem lipsa nici in ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact