X
sursa: Barca lui Zoe

Snorkeling și scuba diving gratuit pe litoralul românesc. Trebuie doar adunate gunoaiele

Persoanele care strâng un sac de gunoi de pe plajă pot face snorkeling și scuba diving gratuit între 15 iulie și 15 septembrie. Stațiunile implicate în proiect sunt între Vama Veche și Năvodari.

Pe litoralul Românesc 1.000 de persoane vor face gratuit snorkeling și scuba diving între 15 iulie și 15 septembrie, conform datelor de la green-report.ro. Stațiunile implicate în proiect sunt între Vama Veche și Năvodari iar participanții trebuie să dea la schimb un sac cu deșeuri colectate de pe plajă.

Proiectul de educație subacvatică și ecologică poată numele de #ecoUsubacvatic. Se va pune la dispoziția publicului larg un personal specializat și un velier, cu peste 10 stații de îmbarcare, între stațiunile Vama Veche și Năvodari. În schimbul participării va fi preluat câte un sac de gunoi plin cu deșeuri de pe plajă pentru fiecare om îmbarcat.

Înscrierile se vor face on-line iar doritorii trebuie să achite o garanție de participare în valoare de 25 de lei pentru snorkeling sau 60 de lei pentru scuba. Garanția va fi returnată doar în cazul în care se prezintă la locația aleasă cu scaul plin de gunoi strâns de pe litoral (în proporție de aproximativ 75%).

Limita de vârsta împlinită pentru snorkeling este de șase ani iar pentru scuba diving opt ani. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților echipamentul aferent.

Scuba-discovery se poate face doar în Constanța și Costinești. Snorkeling-ul poate fi posibil în Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord, Mamaia, Năvodari. Scuba diving în Constanța Cazino (sediul Aqua-Mar Diving Team) și Costinești zona Plaja Mică, între digul de la Vraja Mării și digul portului (sediul Volare Dive Center), conform celor de la green-report.

Proiectul #ecoUsubacvatic este organizat de Barca lui Zoe, cu sprijinul Decathlon.

sursa foto principal: Barca lui Zoe

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact