X
credit foto: Sarafie Robert

Tânărul care a pictat treceri de pietoni: „Experiența cu Poliția a fost neașteptat de interesantă”

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, prin Serviciul Rutier i-a oferit lui Radu Paraschiv o diplomă pentru recunoașterea meritelor și un proiect ce se va desfășura pe parcursul anului viitor. Proiectul are în vedere întreg județul Sibiu și va include alte treceri de pietoni, panouri pentru curbe periculoase și multe alte atenționări.

Proiectul „Nu îți călca visele! Asigură-te!” organizat de Festivalul Internațional de Street Art a fost finalizat în cursul săptămânii trecute. Reprezentanții Serviciului Rutier i-au oferit lui Radu Paraschiv o diplomă pentru recunoașterea meritelor și un proiect ce se va desfășura pe parcursul anului viitor. Noul proiect, despre care Para nu a vrut să spună prea multe, se va desfășura în tot județul Sibiu și va include mai multe puncte periculoase. Trecerile de pietoni au fost numai începutul, urmează panouri pentru curbele periculoase și multe alte atenționări.

credit foto: Sarafie Robert

credit foto: Sarafie Robert

„Neașteptat de interesantă a fost experiența cu Poliția, la sediu am fost, din punctul meu de vedere, un pic prea apreciat însă acea interacțiune mă motivează să dezvolt acest proiect”, spune Radu Paraschiv, emoționat.

Rezultatele finale au fost apreciate de publicul sibian, care acum își lasă telefonul din mână, se uită la șablonul lui Para și apoi se asigură. „După toată agitația din timpul creației mă simt împăcat și mulțumit de rezultatul final și de răspunsurile și părerile primite. Părerile, pe care le-am auzit eu, sunt chiar satisfăcătoare și neașteptat de pozitive”, explică Para.

credit foto: Sarafie Robert

credit foto: Sarafie Robert

Proiectele următoare în care va fi implicat Radu Paraschiv sunt „Together We Art”, ediția a doua și continuarea acestui proiect la Street Delivery Sibiu.

sursa: Radu Paraschiv

sursa: Radu Paraschiv

credit foto principal: Sarafie Robert

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianca

  Proiectul acestui elev este foarte bun. Il felicit. Dar ma intrab oare se va respecta de catre conducatorii auto semnele de circulatie pe care le va intalni pe asfalt? Eu ma indoiesc. Toti sunt grabiti, toti vorbesc la telefon, nu respecta semnele de circulatie, poate 10% le respecta. Vedem cu totii ce se intampla zilnic pe soselele Romaniei.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ned Umi Ritu

   Asa e. Soferii nu va respecta semnele ci le VOR respecta pentru ca ei nu le va intalni, ci le VOR intalni. BAC-ul la romana ? La anul.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   adi

   Mesajele de pe asfalt se adreseaza pietonilor, care sunt cu ochii in telefon si nu se asigura inainte de a traversa! Toti traiesc cu impresia ca trecerea de pietoni e prelungirea trotuarului… Complet gresit! E doar locul pe unde au voie sa traverseze!
   Cititi cu atentie OUG 195/2002, actualizata, mai ales Art 72 alin 3) “Traversarea drumului public de către pietoni se face perpendicular pe axa acestuia, numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător, iar în lipsa acestora, în localităţi, pe la coltul străzii, numai după ce s-au asigurat că o pot face fără pericol pentru ei şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.”

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  matei

  “Serviciul Rutier ia oferit lui Radu Paraschiv o diplomă” … nu pot sa cred … poate ca Serviciul Rutier i-a oferit lui Radu Paraschiv o diplomă …

  In rest, super proiect, INSA te rog foloseste mai Radule o masca, macar din aia cu filtru, de 3 lei de la Apollo … lucrezi cu vopsea pulverizata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact