X
417FED4F-CB9B-4F6C-9DB2-A5739FB5D5F5

FC Hermannstadt joacă din nou în deplasare. De data aceasta de vină e gazonul

După ce sezonul trecut au jucat doar cinci meciuri pe stadionul Municipal din Sibiu, FC Hermannstadt continuă seria meciurilor jucate în deplasare. Dacă înainte motivul era reconstrucția stadionului, de această dată gazonul a devenit o problemă. 

Perioada de schimbare a gazonului ar trebui să fie de 10 săptămâni, ceea ce întârzie din nou posibilitatea de a juca acasă. Chiar dacă în urmă cu o lună o firmă a câștigat licitația pentru a începe lucrările, pe stadion nu lucrează nimeni.

,,Trebuie să credem că vom juca acasă în următoarele luni, nu avem altă variantă. Așa ni s-a spus, că în octombrie-noiembrie lucrările vor fi gata, dar așteptăm și noi să vedem cu evoluează lucrurile”, a declarat Alexandru Mățel, unul din sportivii lui FC Hermannstadt.

Antrenorul Costel Enache a ținut să precizeze faptul că nu o pot lua ca pe o scuză această deplasare. ,,Dacă aici în Sibiu ne simțim ca acasă, trebuie să ne simțim la fel și la Târgu-Mureș. Singurul lucru diferit trebuie să fie doar lipsa suporterilor într-un număr la fel de mare. Nu avem scuze și nu vreau ca și în acest sezon să vorbim despre asta, jucătorii se vor pregăti cum trebuie și vor da tot ce pot”, a spus acesta.

Următorul meci al sibienilor va fi mâine, contra celor de la Gaz Metan Mediaș și se va juca pe terenul de la Târgu-Mureș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  exact ca in bancul cu bula si cazanul de smoala!!!….cand ai cazan,lemne,chibrit ,n-ai smoala…..vai de capul vostru …asta-i ca sagrada familia …nu se va termina niciodata……

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  O rugaminte pentru Turnul Sfatului : va rog nu mai induceti in eroare cititorii pe o tema asa de sensibila cum e gazonul. Luna trecuta n-a castigat nicio firma licitatia , ci a fost termenul de depunere a ofertelor care acum sunt in evaluare . Ca evaluarea dureaza mult prea mult e alta poveste , dar sa nu manipulam cu firma care a castigat licitatia si nu lucreaza la gazon…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact