Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Bărbat „ușurat” de un telefon mobil, la o terasă din centrul orașului

Bărbat „ușurat” de un telefon mobil, la o terasă din centrul orașului

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni, fiind bănuit că ar fi furat un telefon mobil de la o terasă. Plângerea a fost făcută chiar de bărbatul păgubit, acesta descriindu-l pe hoț.

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21:15. Bărbatul a sesizat IPJ Sibiu, prin apel la 112, despre faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, i-a furat telefonul mobil în timp ce se afla pe terasa unui local public de pe Bulevardul General Magheru din municipiul Sibiu.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști în baza semnalmentelor oferite de către victimă, în jurul orei 22:00, în zona străzii Uzinei din municipiu, a fost identificat un sibian în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. De asemenea, în zonă a fost găsit și telefonul reclamat ca furat, acesta fiind returnat persoanei vătămate, arată reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1272

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

tuci

Acum 4 ani

Cum sa iti fure telefonul de pe masa. asa prost sa fii sa nu vezi cine vine la tine la masa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus