X
criminalistica banda nu treceti politia exercitiu politie (66)

Scandal în miez de noapte, într-un cartier sibian. Un bărbat și-a înjunghiat vecinii

Doi bărbați au fost amendați de polițiștii sibieni, după ce s-au certat și bătut într-un apartament de bloc din municipiul Sibiu, azi-noapte. Se pare că totul ar fi pornit de la niște șicanări din timpul zilei de sâmbătă.

În timp ce aduna peturile aruncate de alte persoane în fața blocului în care locuiește pe str. Aleea Călărașilor din Municipiul Sibiu, un bărbat ar fi fost tachinat de un vecin pe această temă, povestește publicația Ziua Online. Imediat după ce a terminat „curățenia”, bărbatul a fost invitat de vecinul glumeț la un pahar. Se pare că cei doi însă ar fi uitat să se oprească din băut și, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi luat la bătaie, moment în care a intervenit o a treia persoană care l-ar fi lovit pe oaspete cu un scaun în cap.

Nervos, acesta din urmă i-ar fi înjunghiat pe cei doi vecini, însă din fericire nu i-a rănit grav. Potrivit martorilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, care i-au amendat pe scandalagii cu 1.500 și 1.000 de lei, iar bărbatul care cu doar câteva ore în urmă făcea acte de bună credință în fața blocului ar fi ajuns la Psihiatrie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au fost contactați de reporterul Turnul Sfatului, urmând să transmită un răspuns oficial.

 

Sursa: ziua online

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact