Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un tânăr sibian a fost prins drogat la volan

Un tânăr sibian a fost prins drogat la volan

Un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea în municipiul Sibiu, a fost oprit pentru un control de polițiști, care au descoperit că tânărul era drogat.

Șoferul a fost prins ieri seara, în jurul orei 19:20, pe strada P. I. Ceaikovski. În urma testării șoferului cu aparatul DrugTest, s-a constatat că rezultatul este pozitiv la substanța THC-5, Cannabis, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Sibianul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive consumate.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2961

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus