Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Poliția face haz de necaz, după un alt șofer sibian prins rupt de beat. „Etilotestul tună și fulgeră!”

Poliția face haz de necaz, după un alt șofer sibian prins rupt de beat. „Etilotestul tună și fulgeră!”

Un bărbat de 42 de ani a băut ziua în amiaza mare până a uitat de el, apoi a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Polițiștii sibieni au ales să anunțe evenimentul printr-o postare pe facebook, plină de umor.

„De la ce valoare începe un etilotest să se enerveze?”, se întreabă polițiștii, într-o postare pe Facebook, din această după-amiază. Autoritățile sibiene povestesc cum l-au prins pe un bărbat de 42 de ani că a condus rupt de beat, după ce a intrat cu mașina într-un autoturism parcat și cum l-a supărat pe „bietul” etilotest.

„Noi spunem că orice valoare peste 0 îi creează bietului aparat un disconfort considerabil. Dar la 2,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, etilotestul tună și fulgeră! Azi, în jurul orei 17:30, nehotărât pe ce cale să apuce, Calea Turnișorului sau Calea Șurii Mici, un bărbat din Slimnic, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, s-a oprit într-o mașină staționată. Victime omenești nu au fost. Au suferit doar mașinile. Și etilotestul....”, se amuză polițiștii, în timp ce transmit și un mesaj foarte important. „Stimați șoferi, #alcoolulucide!!!!”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2216

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Unu

Acum 4 ani

Si de ce nu l-ati prins pana sa faca accident ? De glume ieftine suntem toti in stare, mai ales cei care se uita peste carpati dupa ... La munca, nu la glume ieftine!
Raspunde

nam

Acum 4 ani

Ma intreb si eu: de ce nu anulam permisul de conducere in cazul in care esti prins conducand autovehiculul sub influenta consumului de alcool sau de droguri? Acesti indivizi nu au ce cauta pe sosele.
Raspunde

Hipsterul pe trotineta

Acum 4 ani

De asta recomand trotineta. Poti sa bei linistit o bere artizanala (sau mai multe) si pe urma sa pleci acasa.
Raspunde

Antifon Rogoz

Acum 4 ani

Ai fost la baietii veseli la parada?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus