X
Proiectie Manastirea Oasa-27

Proiecție la înălțime: „Transalpina – Drumul regilor” la Mănăstirea Oașa

Studenți din toată lumea au participat duminică la proiecția specială de la Mănăstirea din Oașa, în prezența regizorului.

Proiecția filmului a avut loc duminică, 21 iulie, la Mănăstirea din Oașa, unde au participat tineri din diferite părți ale lumii, alături de starețul mănăstirii, călugări și invitați speciali.

Filmul „Transalpina – Drumul regilor”, produs de Astra Film și semnat de Dumitru Budrala, s-a bucurat de prezența regizorului.

„Suntem bucuroși să întâlnim tineri studenți din diverse țări și culturi care își arată în mod deschis entuziasmul față de filmele produse de Astra Film. În acest lăcaș al liniștii, am reușit să purtăm publicul într-o călătorie cinematică prin istoria, miturile și legendele locurilor importante din țară, unde spiritul acestora se simte cu adevărat, a declarat regizorul Dumitru Budrala.

Proiectie Manastirea Oasa-33

Surpriza a fost că publicul nu a dorit să părăsească sala la sfârșitul proiecției filmului „Transalpina – Drumul Regilor”, dorind să vadă mai multe filme. La cererea celor prezenți, Astra Film a acceptat să prezinte, în mod excepțional, și filmele „Sibiu 825” și „Jina”, filme care au fost apreciate pe măsură.

Maratonul de proiecții a născut o sumedenie de întrebări în mintea tinerilor, iar aceștia au profitat de ocazie, intrând în dialog cu regizorul Dumitru Budrala.

Iată cum a fost: https://youtu.be/Hl2OkXSDplA

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact