Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sunt 1.331 de locuri de muncă vacante în județul Sibiu

Sunt 1.331 de locuri de muncă vacante în județul Sibiu

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile 1.331 locuri de muncă vacante oferite de 87  angajatori. Din total 56 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu studii superioare în timp ce 1.275 sunt pentru necalificați.

Din 1.331 de locuri de muncă 56 se adresează persoanelor cu studii superioare, acestea includ analist, economist, inginer de căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții civile, inginer mecanic, inginer textil, pielărie, manager achiziții, programator, proiectant inginer mecanic, reprezentant tehnic și mute altele. Pentru cei necalificați sunt 1.275 de locuri de muncă, dintre acestea 100 de locuri de muncă sunt vacante în industria confecțiilor, peste 30 sunt rezervate lucrătorilor comerciali iar peste 35 sunt în rolul de ucenic.

Distrib angajează gestionar și manipulant depozit. Beneficiile angajatului pentru postul de gestionar sunt un salariu între 2.500 și 3.200 de lei net, care include și tichetele de masă și transportul decontat. Pentru manipulant depozit salariul este între 2.000 și 2.200 de lei net cu tichete de masă, ore de noapte plătite suplimentar și transport decontat.

Compa caută operatori mașini cu comandă numerică (CNC), cer o experiență de trei ani și caută muncitori necalificați. Beneficiile includ sporuri salariale și zile suplimentare de concediu, spor de 100% pentru orele suplimentare, tichete de masă, prime de sărbători, prime de vacanță, creșteri anuale ale venitului și formare tehnică la locul de muncă.

Soma angajează conducător auto profesionist. Programul de lucru este într-un sigur schimb, se decontează transport, bonuri de masă, orele suplimentare sunt plătite, condiții de muncă civilizate iar salariul este ofertant.

Hidrosib angajează lăcătuș mecanic, frezor și operator mașini cu comandă numerică (CNC). Solicitările și CV-urile se depun la sediul societății din Sibiu.

Sea Complet caută tânăr instalator și muncitor revizii și verificări. Tânăr Instalator în Cluj-Napoca trebuie să fie absolvent de liceu, școală profesională, școală de arte și meserii cu specializare în petrol și gaze sau instalații și să dețină un permis de conducere de categoria B. Muncitor revizii și verificări în Cluj-Napoca trebuie să aibă minim un an de experiență în instalații de gaze naturale și permis categoria B.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus