X
cj-aeroport-multumiri (1)

Aeroport: Cei care i-au primit pe Papă și pe președinții vor beneficia de prime

Consiliul Județean Sibiu a organizat azi, 25 iulie 2019, o ceremonie în cadrul căreia a mulțumit public conducerii, membrilor Consiliului de Administrație și angajaților Aeroportului Internațional Sibiu pentru rezultatele deosebite înregistrate în prima jumătate a anului 2019.

Consiliul Județean Sibiu a organizat o ceremonie de mulțumire instituțiilor implicate în evenimentele din prima jumătate a anului, cu precădere pentru evenimentele care au marcat istoric județul Sibiu, Summitul informal al șefilor de stat și de guvern din Uniunea Europeană, precum și Ceremonia de plecare a Sanctității Sale Papa Francisc.

La eveniment au participat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, membrii Consiliului de Administrație al aeroportului, precum și angajați ai Aeroportului.

cj-aeroport-multumiri (3)

„Contribuția activă a tuturor celor implicați, care au înțeles importanța acestor evenimente, a fost confirmată de mulțumirile exprimate în mod oficial atât de Administrația Prezidențială, cât și de instituții importante din țară, și nu numai. Felicit, cu această ocazie, fiecare angajat în parte din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, managementul care a fost implicat în aceste proiecte, precum și Consiliul de Administrație, și mă bucur că am dovedit încă o dată că munca în echipă și profesionalismul concură la desfășurarea unor evenimente demne de cele mai înalte standarde și de aprecierea unui public eterogen, atât din țară, cât și din afara granițelor țării.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

cj-aeroport-multumiri (5)

Rolul Aeroportului Internațional Sibiu, în calitatea sa de principală poartă de intrare a oficialilor europeni și a participanților la summit, precum și de gazdă a Ceremoniei oficiale de plecare a Sanctității Sale Papa Francisc, a fost unul determinant pentru succesul celor două evenimente. Angajații Aeroportului Internațional Sibiu vor fi și stimulați financiar, oferindu-le prime.

cj-aeroport-multumiri (6)

„Mă bucură faptul că reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au avut această inițiativă de a ne reuni astăzi într-un cadru mai puțin formal pentru a ne transmite gândurile bune și aprecierea pentru munca și rezultatele echipei Aeroportului Internațional Sibiu din prima jumătate a acestui an. Cu toții am fost parte în organizarea celor două evenimente de referință atât pentru aeroportul sibian, cât și pentru Sibiu. Acțiunile întreprinse au fost eficiente, iar dăruirea, eforturile și convingerile noastre n-au fost în zadar, dovadă fiind și recunoașterea ce ni s-a acordat și pe care am primit-o cu bucurie. Vă asigur că aprecierile primite sunt, în fapt, recunoașterea unei munci în echipă, făcute cu dăruire și responsabilitate, cu răbdare și puterea de a duce lucrurile spre reușită.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

cj-aeroport-multumiri (7)

cj-aeroport-multumiri (4)

cj-aeroport-multumiri (2)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Inspectorul Javert

  Articol elogios ,ca pe vremea lui Ceauşescu .Sunteți uimiți că nişte oameni care lucreaźă la stat, pe salarii mari au făcut treaba corect .De asemenea pentru că nu au făcut nicio gafă prostească CJ în înțelepciunea lui a hotăràt ca angajații de la aeroportul Sibiu să fie premiați cu bani de la bugetul statului .A devenit un obicei ca cei de la CJ să-şi bată joc de banii pe care îi au alocați de la guvern .
  Acei bani de la buget ,sunt colectați de la muncitori care lucrează la patroni pe salarii de mizerie ,asta în timp ce guvernanți şi administrațiile locale se întrec între ele ,care prăduieşte mai rapid banii pe care îi au alocați.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   yyy

   Dl inspector Javret, aeroportul este o entitate, sub tutela CJ, care produce profit.
   Actionarul principal, CJul, a gasit de cuviinta ca pentru bunele rezultate angajatii sa fie recompensati cu bani generati de firma la care lucreaza.
   Daca mai aveti si alte javrisme…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  chiar asa pentru ce li s-au dat acum bani de prime din banii nostrii al celor care muncim la privat? pai noua patronii ar trebui sa ne dea prime in fiecare zi ca ne facem treaba bine si aducem bani multi in tara. ei trebuiau sa primeasca o diploma si o strangere de mana si atata ca nu au facut decat sa isi faca datoria la locul de munca pentru care sunt platiti regeste (fata de salariile mici de la privat). RUSINE CJ Sibiu si celor care sunt de acord cu aceste prime

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ia mai du-te Inspectore si inspecteaza alte lucruri daca nu stii despre ce vb…2000 de lei ti se pare salariu mare pt oamenii aia care chiar muncesc acolo?…daca te refereai la cei mai sus pusi de acolo,era altceva…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Intre Bare

  Cand se face investitia de dezvoltare a aeroportului….. parca erau bani alocati pentru extindere !
  Sau s-au redirectionat la sectiunea “prime si cadouri” ?!?

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hermanndorf

  Trecand peste momentul frumos cu Papa la Sibiu, aeroportul sibian este o gluma proasta, asta pentru cei care au mai calatorit si in alte parti, in afara de Paralia. Angajatii cosangvinizati, management rudimentar, incapabil sa dezvolte o directie coerenta a aeroportului pe componentele pasageri si cargo. Clujul are doar cu Wizzul aprox. 30 de destinatii. Dar Sibiul mandru se bucura de zborurile sale exclusiviste spre Dubai, Los Angeles si Hawaii, cu conexiune la Munchen.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Unu'

   Daca sibienii ar zbura masiv si in alte directii decat Munchen/Germania in general, atunci companiile aeriene ar veni singure. Dar cum sibienii sunt prea ‘conservatori’ ca sa zboare cu avionul, degeaba baga wizz-ul curse, ca le scoate imediat din cauza de neprofitabilitate.
   La Cluj sunt 30+ destinatii pt ca aeronavele sunt pline ochi!
   E ca si cu Mall-urile din Cluj, care sunt pline, pe cand in satul Sibiu, mult asteptatul ‘food-court’ din ‘marele Mall sibian’ este gol-golut.
   Asa ca aeroportul din Sibiu se poate mari, largi, moderniza, popula, ca tot la stadiul asta va ramane!!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Este jenant,totusi!Si-au facut bine treaba?Foarte bine!Si atunci de ce sa fie recompensati in plus!Am ajuns acolo incat angajatii de la stat au pretentia sa fie platiti cu salarii mari doar pentru ca sunt angajati la stat iar daca mai si fac ceva,trebuie sa ia si prime!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sibian

  Nu ar fi deloc rau sa se inchida de tot aeroportul si poligonul militar Poplaca,daca nu se face nimic pentru cetatenii ce indura zgomotele si poluarea.Oricum rutele din Sb nu sunt pt cetatenii de rand in orasele/tarile unde sunt romanii multi plecati.Nu se face abosolut nimic pentru liniatea si sanatatea cetatenilor invecinati cu aeroportul.In plus se mai si plateste nesimtirea statului prin impozite.Ce ar fi sa fie scutite de impozite cele 3 cartiere Turnisor,Valea Aurie si Strand? Sa simta dragostea primariei sibiu si al CJ-ului si acesti oameni ce contribuie cu totii la dezvoltarea si economia Romaniei .O recompensa pt.sanatatea locatarilor din aceste cartiere.In rest totul ok,prime pt toata lumea ce merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact