X
WhatsApp Image 2019-07-25 at 2.09.14 PM

Ministrul Transporturilor, în vizită la loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda: „Nu m-am hazardat să spun că vom finaliza”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost astăzi în vizită la lucrările pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda. Acesta spune că deși constructorul respectă până în acest moment termenul asumat, încă are dubii privind finalizarea lotului 2 până la finalul acestui an.

După întâlnirea cu reprezentanții Aktor, antreprenorul de pe lotul 2, ministrul a făcut câteva scurte declarații, spunând că nu și-a asumat finalizarea lotului până la finalul anului, relatează Alba 24.

„Am văzut că mobilizarea este cu totul alta față de când am venit și am spus că voi rezilia contractul în acel moment, deci iată că suntem în grafic, dar cu toate acestea, eu aș vrea să văd și mai mult decât atât, ca să își poată susține termenul pe care și l-au asumat… deși ați văzut că eu în evaluarea pe care am făcut-o pentru kilometrii care vor fi deschiși la finalul acestui an, nu m-am hazardat să spun că vom finaliza acest lot, să-l putem da în trafic, la sfârșitul anului, deși constructorul și-a menținut acest termen inclusiv astăzi. Dar eu vreau să văd acest lucru, să fie o surpriză, suplimentar față de ce am spus la ultima conferință de presă”, a declarat ministrul Cuc.

Ministrul a fost apoi în vizită pe șantier, până la Sebeș. Acesta se va deplasa mai apoi la loturile 3 și 4 din Autostrada Lugoj – Deva.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact