X
FOTO: Facebook/Wimbledon

Simona Halep, decorată de Iohannis cu cel mai vechi ordin național

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 iulie, decretul de decorare a Simonei Halep cu Ordinul Național  „Steaua României”:

„(…) în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru câștigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepționale obținute de-a lungul carierei, pentru desăvârșirea poziției în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum și pentru talentul, dăruirea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional și popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generații de sportivi”, se menționează în decretul șefului statului.

Iohannis îi va înmâna distincția – Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler – sportivei Simona Halep în cadrul unei ceremonii ce a fost programată pentru săptămâna viitoare, marți, 30 iulie, la Palatul Cotroceni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Ilie Nastase a fost decorat tot cu Steaua Romaniei dar in rang de Comandor.Doar asa,en passant:Roland Garros a fost cistigat fara set pierdut doar de trei indivizi,cronologic: Nastase,Borg,Nadal.Presedintele ori nu se pricepe la gradele Ordinului Steaua Romaniei,ori la tenis ori la ambele.Personal inclin spre ultima varianta.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Carmen

  Ma întreb ce fel de decorații ar fi trebuit sa primească Serena si Venus Williams care au câștigat de 12 ori la Wimbledon????

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact