X
rsz_screenshot_from_2019-07-27_120223

VIDEO Furt în Vasile Aaron: doi adulți și un minor au furat un portmoneu. „O să depun plângere, nu e vorba de bani”

O femeie din Sibiu s-a pomenit cu portmoneul furat în momentul în care se afla în cabinetul unui medic. Portmoneul ar fi fost furat din căruciorul lăsat nesupravegheat pe holul Dispensarului medical din cartierul Vasile Aaron. Femeia spune că din portmoneu i s-au furat banii și că va depune o plângere la poliție.

Incidentul a avut loc joi, 25 iulie, aproape de ora șapte seara și a fost suprins de camerele de supraveghere, montate în acest an pe holurile instituției. Despre acesta ne-a vorbit chiar femeia căreia i s-a furat portmoneul, Raluca Găuruș:

„În portmoneu aveam buletinul meu, al soțului, cardurile, cardul de sănătate și 165 de lei. După ce mi-au furat am căutat toate gunoaiele că am zis că sigur ia banii și îl aruncă. În seara aceea am postat pe grupurile de pe rețelele de socializare despre obiecte pierdute. Oamenii m-au ajutat și au redistribuit. A doua zi, ieri, pe la ora 3, un băiat mi-a trimis un mesaj precum că prietena lui a găsit portmoneul lângă Covrigărie, chiar lângă dispensar. M-am întâlnit cu el și erau toate actele, dar banii nu”, spune femeia.

Aceasta zice că va depune o plângere la poliție: „Nu las așa, vreau să depun plângere, pentru că nu e vorba de bani, Azi fură de la mine, mâine de la altul. Și în al doilea rând, era o familie, adică mamă, tată și copil, adică ce exemplu dăm noi mai departe. Ce exemplu dau fiului meu dacă las cazul așa? Să mergem înainte, să schimbăm ceva”, crede sibianca.

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  de fapt...

  Da de ce sa nu fie vorba de bani?Aia 165ron erau ai ei,asa ca e dreptul ei sa ii aiba,nu al altuia.Sa fi fost si 5 ron,erau ai ei.De ce etnie erau hotii?Mai nou astia de etnie ne canta si in biserica nici acolo nu scapam de ei.Ei canta si copii nostrii sa danseze?Te ia greturile.Uite asa nu mai mergi la biserica.Daca chiar vrea din astia de etnie popa,sa joace el!Toleranta toleranta,dar pana la un punct! In concluzie,victima sa nu isi retraga plangerea indiferent de ce va patii hotul.Bine ar fi sa faca puscarie!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anamaria

  De mai traia Antonescu ne scăpa de ăștia. Nici măcar oameni nu le poți spune,dacă nu fura sau înșală nu-s sănătoși.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Ce tot o pistonați, se vede clar pe camere că erau romi, dar în ziar nu se va putea scrie niciodată negru pe alb indiferent de etnia lor.
  Problema cea mai deranjantă este că aceste activități pentru ei sunt activități de familie! Normale, ceva ce faci cu soția și copilul dacă ai ocazia! Nu există nici o modalitate de a combate ceva ce ei consideră normal.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact