X
bogdan nicolae

Mister România 2019 e sibian. Lucrează ca analist vânzări

La vârsta de 31 de ani, Bogdan Nicolae a câștigat concursul Mister România 2019, care s-a desfășurat în această lună și se pregătește să reprezinte România la Mister Supranational 2019, concurs ce va avea loc în luna decembrie, în Polonia. Tânărul s-a născut în Sibiu, iar de la 13 ani a plecat în Spania. În prezent, lucrează ca agent de vânzări într-o multinațională.

Bogdan Nicolae a absolvit Facultatea de Inginerie a ULBS, dar a făcut și studii în Madrid. În prezent, lucrează la București.

„M-am născut în Sibiu, iar la vârsta de 13 ani am plecat în Madrid. Acolo mi-am continuat studiile și am absolvit Facultatea de Business Management. De ceva timp mă aflu în România, m-am mutat în București, aici lucrez într-o companie multinațională ca Sales Analyst, iar uneori mai colaborez cu anumiți designeri la prezentări de modă. Primii pași în lumea modei au început în 2014, când am fost selectat de o agenție renumită de modeling. În toți acești ani am prezentat pentru principalii designeri din Spania, având prezentări și editoriale în Madrid, Malaga și Tenerife”, a declarat tânărul pentru Cancan.ro.

Din 2015, tânărul lucrează în industria modei cu branduri bine cunoscute din Spania, România și a apărut în reviste de modă precum Vogue, Schön sau Cosmopolitan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact