X
elysium wellness & beauty (2)

Elysium Wellness & Beauty, o oază de relaxare ce îți va schimba viața, s-a deschis la Sibiu

Camelia și Cristina, două cadre didactice din Sibiu și mai presus de toate surori, au decis să facă ceva mai mult pentru comunitatea lor și să aducă în centrul orașului un centru de estetică și terapii holistice. „O oază de relaxare”, așa cum Camelia alege să numească acest loc magic, Elysium Wellness & Beauty își va dedica activitatea tuturor celor care își doresc să facă o schimbare în bine în viețile lor.

O oază de relaxare care are rolul de a schimba viețile sibienilor care îi calcă pragul s-a deschis recent la Sibiu. După căutări îndelungate pe piața acestui oraș, pentru a vedea care sunt nevoile comunității din care fac parte, Camelia și Cristina au decis să deschidă acest centru de estetică și terapii holistice. De ce holistice? Ei bine, cele două explică faptul că o viață frumoasă poate fi dobândită doar prin tratarea atât a corpului cât și a minții și a spiritului.

„Am vrut să vedem de ce anume este nevoie în Sibiu pe domeniul acesta al remodelării corporale, al relaxării, întreținerii corporale. Am identificat așadar faptul că oamenii au început să își schimbe concepțiile cu privire la modul de viață. Au început să conteze tot mai mult nutriția echilibrată, managementul stresului, relaxarea… atunci, împreună cu sora mea, care este partenerul meu de încredere în acest concept, am hotărât să punem bazele acestui centru de estetică și terapii holistice. Noi ne-am gândit că doar privind individul pe de-a întregul, adică să tratăm corp, minte și spirit, doar așa vom reuși să ajungem la satisfacții din punct de vedere al efectelor pe care le vedem la client”, arată Camelia.

Centrul se bucură de prezența unei echipe de specialiști din mai multe domenii care, împreună, vor reuși să schimbe vieți și să elimine orice problemă, cu ajutorul unor aparate ultraperformante, unele unice în orașul nostru. „Am pus bazele acestui centru, am început de o lună, am creat o echipă formată din oameni profesioniști și sperăm să aducem un plus pe piața din Sibiu, mai ales că am reușit să aducem echipamente de top din domeniul remodelării corporale, unele dintre ele chiar unice în Sibiu. De exemplu, bicicleta fitness Infratrainer cu raze infraroșii, cel mai plăcut concept de a slăbi, deoarece clienții, în timp ce consumă calorii se pot relaxa, vizionând un film! În scurt timp a devenit activitatea sportiva preferată a celor mai multi dintre clienții noștri. O altă noutate în cadrul centrului este aparatul Sculptor, echipamentul de ultimă generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. Sculptor are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședință, atât la nivel corporal cât și facial și beneficiază de două funcții revoluționare în lume: HiFu multifocal (HimFu) și CrioRadiofrecvență”, spune Camelia.

elysium wellness & beauty (5)

Schimbarea pornește de la tine

Cu toate că centrul joacă un rol esențial în schimbarea de care ai nevoie, Camelia și Cristina spun că mai presus de toate, schimbarea trebuie să vină de la fiecare. Este nevoie de o atenție sporită la nutriție, stilul de viață, somn și multe alte aspecte care stau în mâinile celui sau celei care dorește această schimbare.

„Trebuie să își schimbe stilul de viață, să aibă grijă de corp, de nutriție, pentru a obține rezultatele dorite. În acest sens, colaborăm cu Claudiu Streza, specialist pe partea de nutriție și sport. Și bărbații sunt bineveniți, îi așteptăm cu drag dacă vor să schimbe ceva în viețile lor”, spun cele două. La evenimentul de lansare, restaurantul cu specific vegan Rawdia a fost alături de echipa Centrului, susținând cu bucurie viziunea acestora legată de importanța abordării holistice a individului, care presupune și alimentația sănătoasă.

Centrul de Estetică și Terapii Holistice „Elysium Wellness & Beauty” este deschis pe strada Justiției, nr. 6 A, iar programările pot fi făcute la numărul de telefon 0737 067 272.

elysium wellness & beauty (7) elysium wellness & beauty (6) elysium wellness & beauty (4) elysium wellness & beauty (3) elysium wellness & beauty (1) elysium wellness & beauty (14) elysium wellness & beauty (12) elysium wellness & beauty (11) elysium wellness & beauty (10) elysium wellness & beauty (9) elysium wellness & beauty (8)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact