X
Conventia Jud4

PLUS Sibiu are președinte: Raul Andrei Apostoiu

Săptămâna trecută, în cadrul Convenției Județene a Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) a fost aleasă conducerea Filialei Județene Sibiu.

Președinte al Filialei Județene a fost ales Raul Andrei Apostoiu. ”Conducerea județeană PLUS își va ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate”, a anunțat președintele organizației.

Biroul de conducere al Filialei Județene Sibiu este alcătuit din 9 membri – președintele ales și încă 8 membri:  Florin-Teodor Apetroae, Viorel-Alin Deteșan, Ruxandra Cibu-Deaconu, Ioan Plesciuc, Roxana Liliana Fediuc, Iulia-Adriana Roman, Ion Claudiu Zăgărin, Marian Cristian Zamfiroiu.

Conventia Jud2

Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj este formată din: Aura Steluţa Chiș, Mariana Martincu și Ioan Petrariu, iar în Comisia de Cenzori au fost aleși: Cornelia Anca Duca, Ioan Dragotă și Andreea Ionela Mihaiu.

În aceeași zi a fost ales Coordonatorul Județean al Generației PLUS (organizatia de tineret a PLUS Sibiu) în persoana lui Sergiu Andrei Opriș și cei 4 membri ai Biroului Județean de Coordonare Generația PLUS: Mark Nagh, Elena Cătălina Nicolae, Valentin Dadiciu, Oana Maria Păuna.

Conventia Jud4

Membrii PLUS din județul Sibiu au votat și lista delegaților mandatați să participe la Convenția Națională PLUS, care se va desfășura în cursul lunii decembrie, la București. Delegația județului Sibiu va fi formată din 34 membri.

PLUS Sibiu are până acum 338 membri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Noe

    Ma scuzati…uitasem ca voi tindeti catre partidul unic pe scena politica, a tot-stiutor si cunoscator.
    Uitasem ca tot ce nu e cu voi sau de la voi trebuie distrus complet.
    Intr-un cuvant, uitasem de atitudinea voastra neo-securisto-nazista!!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iulia

  Nicolae Elena Catalina a plecat de la TNL cu coada intre picioare, nu a fost in stare de nimic, doar a stat acolo sa prinda un post caldut…de ce credeti ca ar fi buna la coordonare in echipa Generatiei Plus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact