Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Tâlhărie în centrul Sibiului. Atacatorul a intrat în curte după o femeie

Tâlhărie în centrul Sibiului. Atacatorul a intrat în curte după o femeie

Un tânăr sibian, în vârstă de doar 24 de ani, a fost prins în weekend-ul care tocmai s-a încheiat după ce a tâlhărit o femeie.

Evenimentul a avut loc în data de 26 iulie, în plină zi, în jurul orei 14:00. Bărbatul a urmărit o femeie și a atacat-o, smulgându-i lănțișorul de aur de la gât, în momentul în care aceasta a intrat într-o curte de pe strada Andrei Șaguna. Imediat după atacatorul a fugit, făcându-se dispărut.

Polițiștii sibieni au reușit să-l prindă a doua zi, în prezent fiind în arest preventiv.

”La data de 27 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. La data de 28 iulie, instanța a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a sibianului”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Toni Greblă PSD

Acum 4 ani

Sa stati calm drargi criminali, PSD e cu voi si lucreaza pentru voi !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@@@

Acum 4 ani

Vorbesti aiurea, mai lopata! Ce pedepse ai da tu? taierea mainii cu care i-a smuls lantisorul?
Raspunde

Asaniciodata

Acum 4 ani

ASA CEVA NU ÎNTÂMPLA INAINTE DE 89 .Felicit polițiștii care au dat dovadă de profesionalism. Dar intreb pe infractorii din administrația locală: până când veți teroriza sibienii cu enduro, modificari ilicite ale PUG , transformări ale străzilor cu lățime de 5 m in drumuri județene, lucrări și autorizați date pe bani sau in conflict dd interese asa cum a facut si cum face marele Virgil Popa ....Avem noroc cu polițiștii ca ăștia de la consiliul local si de la Primărie se ocupa de biserica evangbiserici helică și de drepturile inventate ale acestei biserici..
Raspunde

Sebastian

Acum 4 ani

Trăim în junglă
Raspunde

Tarzan

Acum 4 ani

Diferenta e ca in jungla poti omora mistretul care te ataca... aici daca il omori cica tu esti de vina. Mai intai trebuie sa ii permiti sa te violeze, sa sun la 112 sa stai pana mori, dupa care te salveaza baietii...scrum !
Raspunde

Diana Popa

Acum 4 ani

Bravo Politiei Sibiene. Inca o dovada ca Sibiu NU e Caracal!
Raspunde

Florin

Acum 4 ani

Dece acești tineri sibieni care încalcă legea fiind deștepți in a fi tâlhari ,nu sunt închiși cu ani grei de la începutul faptei lor săvârșite cu știre,,ce așteptam ,să moară fete și femei nevinovate? Sunt tineri din Sibiu care se lauda cu faptele lor de tâlhărie pe YouTube,, ce dovezi mai trebui poliției Române, să le fie furate fetele și soțiile lor??? Bravo poliției Române
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus