X
bucurestean-talharit-la-drumul-mare-pe-calea-dumbravii-atacatorul-a-fost-prins-in-cateva-minute-33592

Tâlhărie în centrul Sibiului. Atacatorul a intrat în curte după o femeie

Un tânăr sibian, în vârstă de doar 24 de ani, a fost prins în weekend-ul care tocmai s-a încheiat după ce a tâlhărit o femeie.

Evenimentul a avut loc în data de 26 iulie, în plină zi, în jurul orei 14:00. Bărbatul a urmărit o femeie și a atacat-o, smulgându-i lănțișorul de aur de la gât, în momentul în care aceasta a intrat într-o curte de pe strada Andrei Șaguna. Imediat după atacatorul a fugit, făcându-se dispărut.

Polițiștii sibieni au reușit să-l prindă a doua zi, în prezent fiind în arest preventiv.

”La data de 27 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. La data de 28 iulie, instanța a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a sibianului”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Asaniciodata

  ASA CEVA NU ÎNTÂMPLA INAINTE DE 89 .Felicit polițiștii care au dat dovadă de profesionalism. Dar intreb pe infractorii din administrația locală: până când veți teroriza sibienii cu enduro, modificari ilicite ale PUG , transformări ale străzilor cu lățime de 5 m in drumuri județene, lucrări și autorizați date pe bani sau in conflict dd interese asa cum a facut si cum face marele Virgil Popa ….Avem noroc cu polițiștii ca ăștia de la consiliul local si de la Primărie se ocupa de biserica evangbiserici helică și de drepturile inventate ale acestei biserici..

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Tarzan

   Diferenta e ca in jungla poti omora mistretul care te ataca… aici daca il omori cica tu esti de vina. Mai intai trebuie sa ii permiti sa te violeze, sa sun la 112 sa stai pana mori, dupa care te salveaza baietii…scrum !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Florin

  Dece acești tineri sibieni care încalcă legea fiind deștepți in a fi tâlhari ,nu sunt închiși cu ani grei de la începutul faptei lor săvârșite cu știre,,ce așteptam ,să moară fete și femei nevinovate? Sunt tineri din Sibiu care se lauda cu faptele lor de tâlhărie pe YouTube,, ce dovezi mai trebui poliției Române, să le fie furate fetele și soțiile lor??? Bravo poliției Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact