X
masina transfagarasan

Unul din tinerii din mașina căzută în prăpastie este în stare gravă

În urma accidentului de pe Transfăgărășan de azi-noapte, în urma căruia o mașină a ajuns în prăpastie, un tânăr de 18 ani a fost transferat la un spital din Timișoara, fiind în stare gravă. Alți trei răniți sunt internați, iar o tânără va fi trimisă acasă cu recomandări medicale, transmit medicii sibieni.

Unul din tinerii implicați în accidentul grav de pe DN7C a fost transferat în stare critică la Timișoara, cu răni grave în tot corpul, arată specialiștii. De asemenea, alți doi sunt internați la Sibiu la neurochirurgie.

„Cinci pacienţi au ajuns în cursul nopţii, trei bărbaţi şi două femei cu vârste de 18 şi 19 ani. Dintre ei, un tânăr de 18 ani a fost transferat la Timişoara cu leziuni semnificative la nivelul corpului, un altul este internat la Neurochirurgie cu tasare de vertebre şi fracturi costale, iar cel de-al treilea este internat şi el la Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral. Una din fete este de asemenea internată pe Neurochirurgie, cu mai multe contuzii, iar cealaltă a plecat acasă cu recomandări medicale”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, citat de Agerpres.

Șoferul ar fi avut viteza neadaptată în curbă şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Reamintim faptul că tinerii nu aveau ce să caute în acea zonă azi-noapte, întrucât accesul este interzis pe timpul nopții.

Pe același subiect citiți și articolul de mai jos:

ACTUALIZARE O mașină s-a răsturnat într-o prăpastie, pe Transfăgărășan. Desfășurare impresionantă de forțe

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact