X
va vedem

Ediția 600 a Vă Vedem din Sibiu, dedicată Alexandrei: „Vrem resetarea completă a statului”

Protestatarii sibieni care petrec cel puțin 15 minute în fiecare zi în Zona Liberă de Corupție, se vor întâlni din nou, sâmbătă, pentru a 600-a oară. De această dată, protestul tăcut din fața sediului PSD Sibiu va fi dedicat Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită și omorâtă în Caracal.

„Fie că vorbim de corupție, fie că vorbim de incompetență, fie că vorbim de complicități între instituțiile statului și grupările interlope, fie că vorbim de toleranța criminală a acelorași autorități față de violența de gen – toate aceste cauze cumulate fac din cetățeanul român o victimă a propriului stat. Care, în loc să ne protejeze, ne ucide”, spun inițiatorii mișcării Vă Vedem din Sibiu.

Protestatarii sibieni se vor întâlni așadar sâmbătă, de la ora 18:00, în Zona liberă de corupție, pentru a cere ca Statul să se „reseteze”.

„Nu ține linia ocupată!” Propoziția aceasta, adresată de un polițist victimei pe care trebuia să o apere, condensează în ea tot ceea ce a ajuns să însemne statul în ultimii ani: o materie toxică alcătuită dintr-un amestec criminal de cinism, nepăsare, indolență, ciocoism, obrăznicie, dezumanizare.

Un stat ale cărui instituții sunt construite dintr-o astfel de materie toxică își conduce, sistematic și repetat, cetățenii la moarte: accidentul aviatic din Apuseni, Colectiv, scandalul HexiPharma, asasinarea tinerelor din Caracal sunt doar efectele lui cele mai vizibile & revoltătoare.

Nu mai acceptăm să trăim într-un astfel de stat. Vrem resetarea lui completă.

 

Foto: arhiva TS/Rareș Helici

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Statul Criminal

  Statul manivela acum incearca sa musamalizeze cazul Caracal… acolo poate fi o mare mafie care facea traic cu fete implicata. Probabil ceva si cu partidul… refuza sa raspunda intrebarilor, nu cerceteaza casa, etc etc…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gruia

  Reluam: un procuror taraie o fata prin curtea casei, un procuror tine politia la poarta unui criminal cu orele, un procuror elibereaza un pedofil din arest. Noi iesim si ii aplaudam si inca mai avem tupeul sa ne declaram alaturi de victime. Nu numai statul are nevoie de reset.
  Ca la cretini.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Uite cum politizati totul! De la un dezaxat batran ajungeti la pesede! Nu ocoliti prea mult? Spuneti direct ca vreti sa plece pesedeul ca sa va asezati voi pe scaunele lor!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact