Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Viorica Dăncilă: Declar război criminalităţii

Viorica Dăncilă: Declar război criminalităţii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în această seară că declară război împotriva criminalităţii în contextul presupusei crime de la Caracal. Ea spune că deoarece este mamă se va implica personal în reformă. "Fără milă, fără menajamente, fără compromisuri şi fără amânări declar război împotiva criminalităţii". "Revolta oamenilor din aceste zile este jusrtificată, însă românii nu trebuie să se teamă. Ţara noastră nu aparţine criminalilor, violatorilor, pedofililor sau traficanţilor de persoane. Sunt femeie, mamă, am crescut un copil, ştiu ce înseamnă grija. Ştiu câtă nevoie avem să ne ştim copiii şi familia în siguranţă. De aceea mă voi implica personal în această reformă", a declarat, miercuri seară, la Guvern, prim-ministrul Viorica Dăncilă, conform Mediafax. ”Voi urmări şi voi coordona toate eforturile de eradicare a acestor fenomene. Fără milă, fără menajamente, fără compromisuri şi fără amânări declar război împotiva criminalităţii. Acest probleme nu sunt de ieri, de azi. Trenează de ani de zile şi nu putem vorbi de nevinovaţi. Vinovaţi sunt toţi cei care au putut face ceva şi n-au făcut", a mai spus aceasta.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că a cerut astăzi ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, urgentarea promovării proiectului de lege privind căutarea persoanelor dispărute şu va cere Parlamentului procedură de urgenţă pentru proiect. „Astăzi am solicitat ministrului de Interne urgentarea promovării proiectului de lege privind căutarea persoanelor dispărute, aflat în avizare în acest moment în cadrul Ministerului. Voi solicita Parlamentului procedură de urgenţă pentru acest proiect”, a declarat Viorica Dăncilă.

Totodată, premierul a precizat că a cerut Ministerului de Interne şi lui Raed Arafat (şeful DSU) să prezinte planul de măsuri referitor la comasarea dispeceratelor între poliţie, smurd, pompieri, ambulanţă. „Am mai dispus ca în zilele următoare să se prezinte măsurile necesare pentru punerea în aplicare a legii registurlui agresorilor sexuali”, a anunţat Dăncilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anamarya Ceapraga

Acum 4 ani

Bravo dna presedinte, daca cineva an tara asta poate oprii aceasta deringolada acea santeti dumneavoastra!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Sigur esti votant PSD :) "Voi urmări şi voi coordona toate eforturile de eradicare a acestor fenomene." Este clar, daca coordoneaza doamna, nu o sa mai moara nimeni in tara asta. Vor sa propuna proiect de lege prin care sa scoata moartea in ilegalitate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

mama leone

Acum 4 ani

Foarte bine! Si hotilor de case!
Raspunde

Piticu

Acum 4 ani

După ce Dăncila declară că -i va extermina pe violatori,crimiñali și pedofili , imediat guvernul României dă o lovitură năucitoare infractorilor și hotărăște ca ziua de 16 August să fie zi liberă pentru bugetari .Așa toți mafioții din România , și-au dat seama că nu mai au nicio șansă de scăpare ! P.S.Trbuie să fi tembel să mai crezi că în acest moment România are un guvern responsabil.
Raspunde

ilie

Acum 4 ani

mama leone va fii furat cineva case dela neamuriile tale sau chiar tu stai in case furate.
Raspunde

La Vache

Acum 4 ani

Pai impusca-te Viorico ! Ia-ti tot PSD-ul si aruncati-va in Dunare, trageti si apa dupa voi. Stii cum e, daca vrei schimbare trebuie sa incepi cu tine... deci ? Tu ai facut pensii speciale criminalilor din ograda ta si le-ai dat drumul, la pachet violatorilor si criminalilor din puscarii ! Despre ce vorbesti, inconstiento ?!?!?!?!?!?!?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus