Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Reacția Poliției la clipul cu șoferul care circula pe contrasens pe Centura Sibiului

Reacția Poliției la clipul cu șoferul care circula pe contrasens pe Centura Sibiului

La o zi după ce clipul video cu șoferul care circula pe contrasens pe autostradă a ajuns viral online, Poliția anunță că s-a sesizat.

Un şofer confuz a fost filmat, marţi, la volanul unui autoturism din Mureş care mergea pe contrasens, pe Centura ocolitoare a Sibiului.

El s-a oprit şi l-a atenţionat pe şoferul maşinii că merge în direcţie greşită, dar totodată, împreună cu alt coleg care conducea un TIR, au blocat traficul pe cele două benzi, astfel încât autoturismul să poată fi întors pe direcţia de mers bună.

În imagini se poate vedea maşina care merge cu viteză mică, pe contrasens, fiind evitată în ultimul moment de două autoturisme.

Apoi şoferul TIR-ului, care a şi filmat, a oprit şi i-a strigat bărbatului din autoturism să se întoarcă deoarece nu e pe direcţia bună. Între timp, pe prima bandă a autostrăzii a oprit încă un TIR, circulaţia a fost oprită şi astfel autoturismul a fost întors.

„Un domn ce a trecut de ieşirea pe care trebuia să iasă la Sibiu şi s-a gândit că îi mai bine să se întoarcă pe autostradă Sibiu-Deva. Suntem de tot râsul.....!”, a scris persoana care a filmat.

Reacțiile celor care au văzut clipul video nu au întârziat să apară, majoritatea oamenilor fiind revoltați că Poliția nu-l caută pe șoferul în cauză, mai ales că acesta ar fi putut provoca un grav accident de circulație.

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, polițiștii spun că s-au sesizat și că șoferul nu va scăpa prea ușor.

”Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au declanșat verificări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale în consecință. Conducerea unui autovehicul pe sensul opus se sancționeză cu amendă cuprinsă între 870 și 1160 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Autostrazi

Acum 4 ani

Pe cand va ganditi sa puneti camere pe autostrazi ?!?!? Doar 60 de zile e putin, ar trebui suspendat de tot.
Raspunde

Autostrazi

Acum 4 ani

Sau probabil in Romania nu se pun camere pentru ca.... astfel s-ar vedea hotii si traficul facut de statul roman mafiot, cocalarizat, pesedizat ! Cred ca asta e motivul de fapt, hotilor nu le plac camerele.
Raspunde

Shadow

Acum 4 ani

Sunt camere, dar probabil ca nu se uită nimeni.
Raspunde

BSI_Hermannstadt

Acum 4 ani

Inregistrarile video nu mai sunt acceptate ca proba in instanta, deci omul cu toata prostia pe care a facut-o poate contesta cu succes orice penalizare pentru ce a facut.
Raspunde

Un oarecare

Acum 4 ani

Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus