X
ecaterina andronescu ministrul educatiei (1)

Dăncilă a demis-o pe Andronescu de la Educație: „afirmații lipsite de înțelegere a cazului de la Caracal”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat pe Facebook că a decis s-o demită astăzi pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației „pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate”.

„Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, a explicat Dăncilă.

Precizăm că, ieri, la Antena 3, vorbind despre cazul de la Caracal, Ecaterina Andronescu ar fi dat vina pe victime. „Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină”, a spus Andronescu.

Dăncilă l-a propus pe Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii, să asigure interimatul la Ministerul Educației,

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Prostia Intruchipata

    Doua retardate astea, “gandesc” la fel dar incearca sa prosteasca lumea cu alt flic flac… adica o da pe-asta afara sa se spele ea. Grotesc, PSD duceti-va in puscarii singuri, nenorocitilor, nu ne mai pierdeti timpul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact