X
2019-08-01

Iohannis: Cer abrogarea modificărilor aduse legilor justiţiei în ultimii doi ani. PNL cere proceduri de urgență în parlament

Şeful statului a cerut Guvernului PSD-ALDE să anuleze modificările aduse legilor justiţiei în ultimii doi ani, în contextul crimelor din Caracal. „Cer abrogarea modificărilor aduse legilor justiţiei în ultimii doi ani. (…) Statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD din ultimii ani. Prima – legile justiţiei pe care am încercat să le amân, dar pe care nu am putut să le opresc în totalitate. Multe dintre ele au produs deja efecte, iar ele trebuie reparate. Cer Guvernului să ia măsuri acum, pentru că are pârghii dacă are o minimă decenţă. Le mai cer abrogarea modificărilor legilor justiţiei şi codurilor penale”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele spune că dacă nu va acționa actuala guvernare, atunci va crea o majoritate care să facă asta. “E un pas obligatoriu pe care nu îl cerem doar noi, Comsia de la Veneţia, îl cer românii afectaţi de incompetenţa şi corupţia PSD. Dacă nu o vor face, vă promit că voi strânge o nouă majoritate care va face asta şi care nu se va opri numai la acest lucru, ci va întări statul”, a mai spus preşedintele.

Liberalii cer ca pedofilii, violatorii, criminalii şi corupţii să fie exceptaţi de la eliberarea condiţionată

PNL a anunţat că a depus la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege pentru modificarea Legii 286/2009 privind Codul penal care prevede că pedofilii, violatorii, criminalii şi corupţii să fie exceptaţi de la eliberarea condiţionată.

Liberalii propun modificarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal având ca obiectiv reducerea recrudescenţei fenomenului infracţional, dar şi de a conduce la o responsabilizare mult mai mare în actul de justiţie şi în sistemul penitenciar.

Turcan: Vom lupta să îndreptăm grozăviile făcute de Iordache, Nicolicea și Șerban Nicolae

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan semnalează faptul că dacă liberalii nu ar fi sesizat la Curtea Constituțională modificările aduse de coaliția infractorilor Codurilor Penale, astăzi, majoritatea criminalilor, violatorilor și infractorilor erau în libertate. ”Codurile Penale sunt neconstituționale. Toți cei care le-au votat nu au ce căuta în viața publică. Nu au legitimitatea să poarte insigna de parlamentar. Acum se vede că opoziția nu a stat degeaba. Am ales să mergem pe calea dreaptă și am avut câștig de cauză alături de milioanele de români care au ieșit la vot în 26 mai. Vom lupta în Parlament să îndreptăm grozăviile făcute de Iordache, Nicolicea și Șerban Nicolae. Niciunul dintre ei nu ar mai trebui să fie la comisiile de specialitate sau la votul final! Și-au demonstrat incompetența și ar fi trebuit să înțeleagă că prin acțiunile lor au ”cangrenat” justiția și au ”paralizat” forțele de ordine și siguranță. Parțial au reușit să nimicească statul de drept și să umilească pe toți românii cinstiți care așteptau de la stat dreptate și siguranță în momente de cumpănă”, a anunțat liderul parlamentarilor PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Statul Interlop

  In statul romanesc la ora actuala daca suni la politie sau la vreun clan interlop local, tot aia e.
  Mai degraba stiu interlopii mai multe decat militienii, majoritatea de prin gorj, olt sau alte vagauni asemena vanduti total si mana in mana cu interlopii traficanti de oameni, droguri si orice. Asta e politia romaneasca in era PSD.
  Nu vor sterge modificarile alea, ei au luptat sa scoata criminalii din puscarii, pentru ca aia sunt oamenii lor ! Cu ei duc lumea la vot si distrag atentia de la furat. Asta e PSD, o sleahta de neo comunisti aliterati care conduc din amintirile URSS, Romania spre autodistrugere.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ilie

  cu imbecil ca Voltaire sau Nicu sau Anamarya desiguri nu se poate sa se faca progrese in Romania niste imbecil de felul asta nu fac altceva decit sa bage bete in roate..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ChemX

   E forte probabil sa fie trupa de zgomot a PSD-ului, posibil beizadelele angajate la stat care umplu forumurile de mizerie si dezinformare ca sa-si apere “modul de viata”. Sunt multe lipitori de genu asta in Romania, practic tot PSD-ul, care altceva mai bun n-au de facut si nici nu stiu.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    oIo

    nu probabil, cu siguranta !
    Jegurile comuniste sa-u organizat sa scrie idiotenii pe platforma asta de varza, cica:
    Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

    Comunisti poate sa scrie ce vor ei, un raspuns fara “limbaj agresiv” nu se publica, adica sunt ocrotiti de TS.
    Care e comunistul de la TS ? Sta un securist cu bulanul dupe ei ?

    Ciuma rosie s-a organizat un site unde se coordonesc cand sa intervina, cui sa dea un “negativ”….
    Noi care ii iubin atata de tare pe jegosi UTCisti nu ne-am organizat.
    Undesi multi putera creste, hai sa-i dam afara, impreuna, dati “negative” pana crapa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact