Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Sfârșit de săptămână în Muzeul Astra: Lantern Festival și cultură gastronomică

Sfârșit de săptămână în Muzeul Astra: Lantern Festival și cultură gastronomică

Ultimele două seri ale acestei săptămâni vor marca, în Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, finalul a două programe inedite.

Programele Lantern Festival – China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul mătăsii pe Drumul Transhumanței se vor încheia la finele acestei săptămâni, motiv pentru care sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, reprezentanții Muzeului Astra pregătesc o serie de momente culinare și artistice la Târgul de țară. ”Gastronomia românească va fi reconstituită prin intermediul unor preparate tradiționale ca pâinea de casă la cuptor, salata de vinete și tocănița de porc la ceaun. Duminică seara, la Târgul de țară atmosfera va fi întreținută cu prestații muzicale pe măsură, puse în scenă de Daniela Carmen Popa, Marius Ienciu și Codrin Murdășanu. Aceștia vor cânta muzică tradițională românească din toate zonele țării, dar și muzică ușoară”, anunță reprezentanții Muzeului.

În plus, în ultimele două seri ale acestei săptămâni, cei care vor dori să vadă cele 20 de instalații luminoase chinezești vor beneficia de ghidaj gratuit.

Lantern Festival - China în 20 de legende și Cultura gastronomică de pe Drumul Mătăsii pe drumul Transhumanței, sunt două evenimente organizate de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu și Ambasada Republicii Populare Chineze în România. De asemenea, din organizare mai fac parte și Zigong Haitian Culture Co., Ltd., Ministerul Culturii și Turismului din China (Ministry of Culture and Tourism of the People’s Republic of China)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bubu

Acum 4 ani

un mare minus conducerii muzeului care intelege conceptul de abonament cam asa: daca ai dat 150 lei pe un abonament la muzeu, nu mai poti intra dupa ora 19. asadar la aceste chestii de mai sus, de la ora 20:00 trebui sa platesti bilet. desi tu ai abonament!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus