X
Penitenciar-Barcea-Mare-_2-25

Aproape 20.000 de infractori, printre care criminali și violatori, eliberați din închisoare

Aproape 19.000 de persoane acuzate de omor, viol,furt, trafic de droguri au fost eliberate în baza Legii recursului compensatoriu în perioada 19 octombrie 2017 – 21 iunie 2019, conform unei statistici obţinute de liberalul Florin Roman în urma unei interpelări adresate Ministerului Justiţiei.

“La două luni distanţă, am primit cifrele oficiale de la Ministerul Justiţiei şi sunt şocante: 18.849 de criminali, violatori, pedofili, tâlhari, hoţi sau traficanţi de droguri merg zilnic printre noi fără să ȋşi fi ispăşit complet pedepsele primite”, afirmă deputatul liberal.

El aminteşte că pe data de 11 iunie majoritatea parlamentară PSD-ALDE a votat ȋmpotriva proiectului de lege depus de PNL pentru abrogarea Recursului Compensatoriu şi stoparea eliberării timpurie a infractorilor din puşcării.

“Somăm majoritatea parlamentară ca măcar ȋn al doisprezecelea ceas să se trezească la realitate şi să abroge legea recursului compensatoriu!”, a adăugat Roman.

Aceleași date arată că din totalul persoanelor care au fost puse în libertate în baza recursului compensatoriu, 1.299 au fost rearestate și s-au întors în penitenciar.

Între cei care au recidivat se află și 39 de persoane cu condamnări pentru viol, 12 condamnați pentru omor calificat, 7 pentru trafic de minori și 186 pentru tâlhărie.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cris

  Mizerabili criminali corupți de politicieni ..
  Eu personal nu cred ca vreodată in aceasta țara se va trai in liniște fără corupție si fără astfel de șarlatanie.
  Dar pe de alta parte , din păcate , nu exista nici o țara pe acest glob unde nu au de a face cu corupție, mafie etc….
  Este o iluzie sa crezi ca acești oameni nu exista , au existat si vor exista in orice țara , la orice nivel.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Pisti

   Draga Cris
   Mafioti gasesti oriunde, in tari mai civilizate sunt goniti, arestati, din pacate nu spanzurati, in Romanistan, tara hotilor, barfasilor, comunistilor , interlopilor, tiganilor sunt ocrotiti.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Acei 18849 n-au fost condamnati la inchisoare pe viata.Sa nu fim ipocriti.O statistica a celor care si-au ispasit complet pedeapsa are dl. politician liberal?Daca respira in lift acelasi oxigen cu un criminal sau pedofil care si-au ispasit integral pedeapsa e mai linistit dl politician liberal? Nu pot geme penitenciarele doar de scriitori ca fostul coleg de partid al dl Roman.Cine?Ce coleg?Dl Gheorghe Becali,fost deputat,membru in Comisia Juridica a Parlamentului Romaniei.((39+12+7+186)x100)/18849=1,294% recidivisti cu fapte deosebit de grave.La americani,francezi sau germani cit e procentul dl politician liberal?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Sper ca acum romanii vor sti ce sa voteze la cele trei runde de alegeri care urmeaza.Daca voteaza tot psd+alde , adica mafioti si criminali , atunci ne meritam soarta.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Astia sunt o parte dintre votantii monstruoasei coalitii PSD-ALDE!Si daca ar fi doar acest motiv,exministrii Tudorel Toader si Carmen Dan n-ar trebui sa stea linistiti!Nici zeci de ani de temnita nu ar putea compensa raul facut romanilor!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    kokos

    Lasa dezinformarile , postacule , niciun judecator nu poate sa se opuna eliberarii pt. ca ar insemna sa nu respecte legea criminala data de stapanii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact