X
costel enache catalin munteanu

Hermannstadt, înainte de meciul de mâine cu Craiova. ”Arătăm ca o echipă care încearcă să joace”

FC Hermannstadt încearcă mâine, de la ora 18, ”acasă”, la Târgu Mureș, să obțină primele puncte în actuala ediție de campionat. Antrenorul Costel Enache a afirmat, într-o conferință de presă, că simte cum echipa crește de la un meci la altul. „Nu este o perioadă care să ne aducă un echilibru mental și psihic, dar consider că grupul este unul puternic și încă în formare. Parcă, de la meci la meci, suntem mai echilibrați, arătăm ca o echipă care încearcă să joace, care a jucat de la egal la egal cu două dintre primele 3 clasate în campionatul trecut. Eu cred că, în foarte scurt timp, vom vedea fața reală a acestei echipe. Sigur, e nevoie și de rezultate pozitive, e nevoie să acumulăm puncte, pentru că asta ne dă încredere, ne dă emulație, ne aduce energie suplimentară. Prima oportunitate este jocul de duminică, un joc foarte dificil, cu o echipă puternică, o echipă echilibrată, care are maturitate de joc și jucători de mare calitate, dar eu cred în șansa noastră, cred pentru că am văzut că băieții au devenit mult mai responsabili, se lucrează bine în antrenamente și n-aș avea ce să le reproșez. Singurul lucru e lipsa de omogenitate și faptul că nu am avut suficient timp la dispoziție pentru a pune lucrurile la punct. Dar, cred că, pe zi ce trece, putem să corectăm lucrurile astea și aștept cu mare încredere bătălia de duminică. Aștept un rezultat bun”, a spus Enache.

Antrenorul lui Hermannstadt nu consideră că echipa sa are un avantaj prin faptul că adversarul vine după un meci de 120 de minute în turul 2 preliminar al Ligii Europa, disputat joi seara, cu 3 zile înaintea confruntării de la Tg. Mureș: „Lucrurile se pot transforma cu vectorii în oricare din sensuri pentru că, după o asemenea calificare, se pot descătușa energii, poate veni o încredere foarte mare în cadrul lotului celor din Craiova. E o gestiune a lor și n-aș vrea să explic ce se întâmplă cu ei, aș vrea ca noi să fim pregătiți, iar ce depinde de noi să gestionăm bine, apoi vom vedea la ora jocului ce se întâmplă. Noi trebuie să fim pregătiți la ora jocului. Asta înseamnă că e nevoie de concentrare, e nevoie de o foarte bună abordare și cu responsabilitate maximă. E timpul pentru rezultate pozitive”

În afara lui Cordea, care mai are de efectuat o etapă de suspendare, toți componenții lotului lui FC Hermannstadt sunt apți de joc.

Înaintea acestui meci, CS Universitatea este pe locul secund în clasament, cu 9 puncte, în vreme ce FC Hermannstadt ocupă poziția a 12-a, fără niciun punct din primele 3 etape.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Eu, sibianul

   Da, ma, noi astia care stim sa scriem… o sa vezi tu in meciul asta cat de praf suntem (eu cred ca, indiferent de rezultat – in primul rand, mi-e teama de arbitraj… -, o sa va facem mult mai multe probleme decat Honved)!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Valjan jan

  Hai echpa draga ….bateti ptr gloria voastra Sa nu uitam ca sibiul cu echipele care l ea avut ia fost mereu nasul oltenilor chiar la craiova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact