X
shopping city mall2

Cifrele mall-ului. Câți bani a adus Șelimbărului dezvoltarea Shopping City

Un milion de lei a încasat în plus Primăria Șelimbăr din cotele de impozit pe venit, în primele trei luni de când mall-ul din localitate s-a extins. Dacă în anul 2018, din cotele de impozit pe venit, Șelimbărul a strâns în lunile aprilie, mai și iunie 2.193.278 de lei, în acest an, în aceeași perioadă, suma a ajuns la 3.179.703 lei. ”Nu toată această diferență se datorează firmelor care și-au deschis aici punct de lucru, după extinderea mall-ului, însă categoric că o bună parte din acești bani se datorează Shopping City”, spune primarul comunei, Marius Grecu.

În luna aprilie, creșterea din impozitul pe venit a crescut cu 30%, de la 742.744 lei, cât a fost în 2018, la 966.000 lei în 2019. Luna mai a adus un plus economiei locale și mai mare: 59%. De la 638.215 lei, la 1.016.462 lei. În luna iunie, creșterea a fost de 43%: de la 812.319 lei, la 1.197.241 lei.

Investiție de 35 milioane de euro

Shopping City Sibiu, cea mai importantă zonă comercială din Sibiu s-a extins cu un nou nivel și peste 7.000 de metri pătrați.  În urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro, noul Shopping City Sibiu a ajuns la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce l-a transformat în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune.

În plus, Shopping City Sibiu va găzdui primul cinema multiplex ultramodern din oraș, cu 8 săli dotate cu cele mai noi tehnologii în proiecția de film.

Cote impozit venit Șelimbăr

2018

Aprilie 742.744 lei

Mai – 638.215 lei

Iunie – 812.319 lei

2019

Aprilie – 966.000 lei +30%

Mai – 1.016.462 lei +59%

Iunie – 1.197.241 lei +43%

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cartierul Selimbar

  Ar trebui desfiindata primaria Selimbar si Selimbarul inclus in Sibiu. Dar banuiessc ca nu renunta nimeni de bunavoie la o primarie cu un rand de slugoi corupti si aserviti.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toma

  Daca primarul Sibiului avea sange in instalatie,Selimbarul ramanea acolo unde este:la marginea Sibiului!Asa,insa,toata protipendada Sibiului formata din administratie,justitie si politie a asistat la ineptiile si ispravile unui infractor!Probabil ca neutralitate si indiferenta lor are un pret(pe care noi doar il banuim) dar pe ansamblu Sibiul are doar de pierdut!
  PS-Oare de ce se tergiverseaza atata procesul lui Maricuta?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Haos

  Ce politie locală la Selimbar , e subordonată mafiei din. primăria Selimbar , pe scurt reclamația a faci la primăria , daca trece de filtrul mafiei de acolo care probabil le analizează ei primi , ajung la cei de la poliția locală sesizările , la început parca șeful poliției locale era marele arhitect al primăriei Horotan si ne mai miram de cum se construiește în Selimbar când și-au făcut poliția lor , unde e Prefectura Sibiu, organele de control să verifice , mafiei ca, la Caracal ai in instituțiile din Selimbar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact