X
646x404

VIDEO Alexandra Măceșanu, pe scena de la Untold. Omagiul lui Don Diablo

Tânăra de 15 ani, Alexandra Măceașnu a fost omagiată pe scena principala a festivalului Untold. În acordurile muzicii lui DJ Don Diablo, zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, în memoria adolescentei.

Momentul a fost prezentat sâmbătă, atunci când pe ecranele principale ale scenei s-au proiectat fotografii cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României.

Săptămâna trecută, miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Dana

    Frumos.. dar foarte trist.
    Sa fie tabloul complet, ar fi trebuit sa puna si sigla PSD-ului pe ecran si eventual pozele militienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact