Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Accident cu mai multe victime la Slimnic. Un șofer a intrat pe contrasens

Accident cu mai multe victime la Slimnic. Un șofer a intrat pe contrasens

Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens pe DN14, în Slimnic, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus. Mai multe persoane au fost rănite.

Traficul este blocat total în acest moment pe DN 14, în localitatea Slimnic, în urma accidentului din care au rezultat, potrivit autorităților, șase victime.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj Smurd și a acordat îngrijiri medicale, alături de Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu.

Un bărbat și o femeie de aproximativ 20 ani au primit asistență medicală și au fost transportați la UPU Sibiu conștienți și policontuzionați, relatează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Din partea SAJ Sibiu a intervenit un echipaj tip C2. Echipajul Ambulanței transportă la UPU alte două victime, un bărbat de 32 de ani cu suspiciune de fractură de bazin și o femeie de 42 ani cu traumatism toracic, spune Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

WhatsApp Image 2019-08-07 at 4.38.45 PM WhatsApp Image 2019-08-07 at 4.38.49 PM

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Augnik

Acum 4 ani

Un IDIOT SI JUMÄTATE.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus