X
tocaciu

ALDE Sibiu: Nu ieșim de la guvernare

Concluzia ALDE Sibiu, în urma evenimentelor de astăzi, când s-a discutat de o posibilă alianță ALDE – Pro România, e simplă: NU ieșim de la guvernare. “Noi ne-am susţinut punctul de vedere că nu acceptăm să tăiem de la investiţii şi să dăm la servicii Noi susţinem alocarea banilor pe proiecte majore, în primul rând proiecte de infrastructură, cum este autostrada Iaşi – Târgu Mureş, drumul expres Ţişiţa- Albiţa, autostrăzile Piteşti – Sibiu, Comarnic – Braşov, Craiova Piteşti, etc.  Nu vrem să renunţăm la cofinanţarea pentru fondurile europene. Vedem care va fi decizia finală pe proiectul de rectificare. Nu s-a discutat despre o ieşire de la guvernare si nu avem in vedere in acest moment asa ceva”, a declarat președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Astăzi, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a întâlnit  cu liderul Pro România, Victor Ponta, pentru a discuta o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice. ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune. ”Discutăm în continuare, azi a fost o întâlnire importantă pentru că s-a stabilit faptul că ne dorim o alianţă ALDE- PRO România. Discuţiile vor continua şi vom vedea la ce concluzii vom ajunge şi ce fel de protocol vom avea. Formarea unor grupuri parlamentare comune ALDE – Pro România va face ca această alianţă să devină a treia forţă parlamentară”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Potrivit acestuia,  întâlnirea de astăzi cu reprezentanţii PRO România le-a fost adusă la cunoştinţă celor din PSD. „Şi PSD a avut discuţii cu PRO România.  E normal, fiecare discută cu fiecare.  Există şi varianta ca Pro România să intre la guvernare, dacă vor fi de acord”, a explicat liderul ALDE Sibiu.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian vero

  Bai Tucucaciule, voi ar trebui sa iesiti nu numa de la guvernare, voi ar trebui sa iesiti/ scosi/ stersi si din istoriea politica a statului national ROMANIA!!!Inca un pic si veti disparea pe cale naturala. Aviz generatiilor care vor urma dupa ce vor disparea astia cu ALdele lor cu tot… sa nu uitati totusi de ei ca nu cumva istoria sa se repete(cu experiment esuat numit ALDE)l !!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un sibian vero

  Bai Tucucaciule, voi cu ALdele vostru ar trebui sa iesiti/ stersi/ uitati din istoria politicii moderne a Romaniei, aruncati la gropa de gunoi a istoriei. Dar inca un pic si veti disparea pe cale naturala dupa alegeri. Generatiile care vor urma totusi nu ar trebui sa uite experimentele astea esuate politic ca ALdele pt ca istoria sa nu se repete si sa repara lipitori alde Motocicleanu(fost manechin fanfaron)Vodcanian(mataniosul si miruitu plangacios) Chiritoiu(eminenta ministeriala alba, ca cenusie si neagra nu e cazu, a economiei) si altii!!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zinco

  In traducere: “Nu crestem peste 4%!” Dupa cate ca sunt hoti si prosti, astia de la ALDE mai sunt si inconstienti. Largiti groapa istoriei, sa incapa ALDE in ea!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Republica Teleormăneană România

  Cine-i ipochimenul ăsta?
  Cine-i alde?
  Ceva cuib de paraziți aciuați pe lângă marele Partid Comunist zis pesede (from Sweden with love!) la ciolan a cărui speranță de existență este până la parlamentare?

  Brrrr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact