Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Alergăm din nou sub clar de lună în cadrul celui mai frumos cros de noapte din Sibiu

Alergăm din nou sub clar de lună în cadrul celui mai frumos cros de noapte din Sibiu

Night Cross Challenge revine pe 23 august cu cea de-a cincea ediţie. Anul trecut, 700 de alergători din toată ţara au acceptat provocarea și au luat startul celui mai frumos cros de noapte din Sibiu, desfășurat pe aleile Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Sub clar de lună, într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică antrenantă, lumini fosforescente și multă bună dispoziție, concurenții vor alerga pe aleile Muzeului, pe traseul mărginit de celebrele mori de vânt şi case tradiţionale româneşti.

Concurenţii au posibilitatea să se înscrie în cursă pe unul dintre cele 2 trasee de 4,5 km, respectiv 9 km, la categoria de vârstă adecvată. Nu vor lipsi nici cursele copiilor, care vor avea startul la ora 20.00 în debutul evenimentului. Înscrierile sunt în toi pe www.acceptaprovocarea.com.

arhiva NCC (5)

Iată categoriile de concurs:

  1. Hobby (pe traseul de 4,5 km)
Categoria 14-17 ani feminin şi masculin

Categoria 18-29 ani feminin şi masculin

Categoria 30-44 feminin şi masculin

Categoria 45+ feminin şi masculin

  1. Avansaţi (pe traseul de 9 km)
Categoria 14-17 ani feminin şi masculin

Categoria 18-29 ani feminin şi masculin

Categoria 30-44 feminin şi masculin

Categoria 45+ feminin şi masculin

  1. Cursele Copiilor
500 m, categoria 5-7 ani, până la împlinirea vârstei de 8 ani

1000 m, categoria 8-10 ani, până la împlinirea vârstei de 11 ani;

1500 m, categoria 11-13 ani, până la împlinirea vârstei de 14 ani.

arhiva NCC (3)

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul  www.acceptaprovocarea.com și pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Night Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se dorește încurajarea mişcării şi, în particular, a practicării alergării pe timp de seară.  Proiectul este organizat de Asociaţia CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Asociaţia Da pentru Sport, Tură în Natură. Parteneri de eveniment: Aria Sport, Explorer Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cris

Acum 4 ani

Ce idioție , noaptea când păsările dorm , nu mai știu ce sa mai inventeze ca sa scape de plictiseala sau sa ajungă prin ziare... vai de ei.
Raspunde

Usain Bolt

Acum 4 ani

80 de lei pentru un eveniment "cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Asociaţia Da pentru Sport, Tură în Natură. Parteneri de eveniment: Aria Sport, Explorer Sport." Cred ca o sa alerg pe gratis. Multumesc organizatorilor.
Raspunde

Michael Johnson

Acum 4 ani

110% True
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus